ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπάρχουν θάνατοι και από άλλες αιτίες

Δύο θάνατοι σημειώθηκαν μέσα σε μια μέρα μεταξύ ασθενών νοσοκομείων της πόλης μας και τα δυσάρεστα νέα κυκλοφόρησαν και συνδυάστηκαν μεταξύ τους, όπως και με τον φόβο της εποχής λόγω της πανδημίας. Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί μια υφέρπουσα ανησυχία και κάποιοι συμπολίτες μας ζήτησαν να ερευνήσουμε τι συνέβη.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις -δεν έχουμε οριστικά αποτελέσματα από τις νεκροψίες- κανένας από τους δύο δεν νόσησε από κορωνοϊό.  

Ένας 67χρονος τρόφιμος του Δρομοκαϊτείου έφυγε στις 12 Αυγούστου από τη ζωή. Ο άτυχος άνδρας, που καταγόταν από την Άνδρο, για πολλά χρόνια αντιμετώπιζε ψυχωτική συνδρομή σε έδαφος νοητικής στέρησης. Τις τελευταίες ημέρες όμως παρουσίασε οξεία νεφρική ανεπάρκεια και εισήχθη για νοσηλεία στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Διατάχθηκε νεκροψία – νεκροτομή.

Την ίδια μέρα στο Αττικό Νοσοκομείο άφησε την τελευταία του πνοή ένας 36χρονος από την Αθήνα. Ο εκλιπών ήταν ΑΜΕΑ. Πριν από κάποιο διάστημα είχε παρουσιάσει γαστρορραγία και νοσηλεύτηκε σε δημόσιο νοσοκομείο. Τις τελευταίες ημέρες εισήχθη στο Αττικό, με παρόμοια συμπτώματα. Εκκρεμεί και εδώ η νεκροψία.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button