ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

«Δεν θα έβρισκα σπίτι αν…» – Μιλάει στο “Χαϊδάρι Σήμερα” θύμα διάρρηξης στον Προφήτη Ηλία

 

Θύμα διάρρηξης έπεσε άλλος ένας συνδημότης μας το βράδυ της Τετάρτης, 25 Απριλίου. Όμως τόσο ο συναγερμός, που λειτούργησε, όσο και η άμεση επέμβαση των ανδρών του Αστυνομικού Τμήματος Χαϊδαρίου, δεν επέτρεψαν στους επίδοξους κλέφτες να ολοκληρώσουν την πράξη τους.

Ενεργοποιήθηκε το σύστημα

Η ώρα ήταν λίγα λεπτά μετά τις 9:30 το βράδυ, όταν δύο Ρομά από τη Ναύπακτο, έβαλαν στο «μάτι» το σπίτι ενός συνδημότη μας, που βρίσκεται στην περιοχή του Προφήτη Ηλία. Παραβιάζοντας την μπαλκονόπορτα εισέβαλαν σε αυτό, την ώρα που δεν βρισκόταν μέσα κάποιο μέλος της οικογένειας. Ο συναγερμός ενεργοποιήθηκε αμέσως και ταυτόχρονα χτύπησε το σταθερό τηλέφωνο. Κατάλαβαν πως έγιναν αντιληπτοί από το σύστημα παρακολούθησης της εταιρίας φύλαξης και έσπευσαν να φύγουν.

Πρόλαβαν να αρπάξουν μόνο τέσσερα δακτυλίδια και ένα σταυρό, που βρήκαν μπροστά τους. Από την εταιρεία με την οποία ήταν συνδεδεμένος ο συναγερμός ειδοποιήθηκαν άμεσα η Αστυνομία και ο ένοικος. Στο σημείο έφτασε άμεσα περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Χαϊδαρίου, που πρόλαβε να εντοπίσει και να συλλάβει τον ένα από τους δύο δράστες. Ο δεύτερος κατάφερε να διαφύγει παίρνοντας μαζί του τα κλοπιμαία.

Ο συλληφθείς ομολόγησε την πράξη του και κατονόμασε τον συνεργό του, που αναζητείται. Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

«Δεν θα έβρισκα σπίτι αν…»

Το «Χαϊδάρι Σήμερα» επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού Λ.Τ. Είναι ένα γνωστό και αγαπητό πρόσωπο στην τοπική μας κοινωνία. Διατηρεί στην πόλη μας εδώ και πολλά χρόνια, πρακτορείο ΟΠΑΠ. Μέσω της εφημερίδας μας, ευχαρίστησε και συνεχάρη όλο το προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Χαϊδαρίου, για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν. Κλείνοντας ο παθών συνέστησε σε όλους τους συμπολίτες μας να τοποθετήσουν συναγερμούς στις οικίες και τα καταστήματα τους. «Αν δεν υπήρχε ο συναγερμός, δεν θα έβρισκα σπίτι», κατέληξε.

Γιώργος Παπαπαναγιώτου

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button