1.900.000 ευρώ για αθλητικά κέντρα στο Χαϊδάρι – “Νυστέρι” στο Κολυμβητήριο και ένας νέος κλειστός χώρος

Χαϊδάρι Σήμερα
Από Χαϊδάρι Σήμερα - Τοπικός Τύπος
3 Λεπτά Ανάγνωσης

Σε βελτίωση και αναβάθμιση αθλητικών χώρων στο Χαϊδάρι, αλλά και στη δημιουργία ενός νέου, προχωρά ο Δήμος Χαϊδαρίου, με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής. Ήδη έχουμε αναφερθεί στο σημαντικό αυτό πρόγραμμα (1.900.000 € για τον αθλητισμό στο Χαϊδάρι – Τι θα φτιαχτεί).

Ο Δήμος εξέδωσε ανακοίνωση που εξειδικεύει τις παρεμβάσεις. Αυτές εστιάζονται στο Κολυμβητήριο των διαχρονικών προβλημάτων, αλλά και στο Α΄ Αθλητικό Κέντρο. Όμως πρόκειται να υλοποιηθεί και ένα παλιότερο σχέδιο της δημοτικής αρχής, για κατασκευή νέου κλειστού αθλητικού χώρου με τη μέθοδο του “μπαλονιού” σε σχολικό συγκρότημα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Δήμου:

Οι τρεις παρεμβάσεις σε αθλητικά κέντρα

Μετά από πρόταση του Δήμου, αθλητικές εγκαταστάσεις εντάχθηκαν στο Περιφερειακό Προγράμματος Ανάπτυξης Περιφέρειας Αττικής με τίτλο «Ενίσχυση και αναβάθμιση του Αθλητισμού».

Πρόκειται για τα εξής έργα:

1.Ενεργειακή και γενικότερη αναβάθμιση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου του Δήμου Χαϊδαρίου.

2.Προμήθεια και τοποθέτηση εναέριου – αεροϋποστηριζόμενου θόλου – μπαλόνι για την κάλυψη χώρου άθλησης σχολικού συγκροτήματος του Δήμου Χαϊδαρίου.

3.Συντήρηση και αναβάθμιση του γηπέδου ποδοσφαίρου του Α’ Αθλητικού κέντρου του Δήμου Χαϊδαρίου.

Τα έργα έχουν προϋπολογισμό 1.900.000 ευρώ και θα καλυφθούν από πόρους της Περιφέρειας Αττικής, και αποτελούν σημαντικές παρεμβάσεις που είναι χρόνιο αίτημά μας, και τώρα μπαίνουν σε τροχιά υλοποίησης.

Πρόκειται για έργα και παρεμβάσεις που είναι χρόνιο αίτημα του λαού της πόλης, με δεδομένο ότι οι ελλείψεις αθλητικών χώρων αλλά και τα προβλήματα σε υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις λόγω και της μεγάλης ηλικίας τους, δεν μπορούν να καλύψουν τις μεγάλες ανάγκες για άθληση των νέων αλλά και συνανθρώπων μας όλων των ηλικιών.

Η Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου συνεχίζει να αγωνίζεται μαζί με τα σωματεία και τον λαό της πόλης για αθλητικές εγκαταστάσεις σύγχρονες και ασφαλείς, έχοντας ως γνώμονα πως ο αθλητισμός είναι δικαίωμα όλων και όχι πεδίο κερδοφορίας για τους λίγους.

Δήλωση του δημάρχου Μιχάλη Σελέκου

Σε δήλωσή του ο Μιχάλης Σελέκος ανέφερε:

Όπως τονίζει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος:
«Ο Δήμος μας, με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής, προχωρά σε βελτίωση και αναβάθμιση αθλητικών χώρων της πόλης. Τα έργα αυτά εντάχθηκαν στο Περιφερειακό Προγράμματος Ανάπτυξης
Περιφέρειας Αττικής με τίτλο «Ενίσχυση και αναβάθμιση του Αθλητισμού», και έχουν συνολικό προϋπολογισμό 1.900.000 ευρώ. αποτελούν σημαντικές παρεμβάσεις που είναι χρόνιο αίτημά μας, και τώρα σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, βλέπουμε πλέον να μπαίνουν σε τροχιά υλοποίησης».

Μοιραστείτε το άρθρο:
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *