Προβλήματα στις κατοικίες του Στρατοπέδου Χαϊδαρίου κατά τη βροχόπτωση

Χαϊδάρι Σήμερα
Από Χαϊδάρι Σήμερα - Τοπικός Τύπος
1 Λεπτά Ανάγνωσης

Νέος υγειονομικός κίνδυνος καταγγέλλεται μέσα σε λίγες μέρες στις νεόδμητες στρατιωτικές κατοικίες στο Στρατόπεδο Χαϊδαρίου. Αυτή τη φορά το πρόβλημα εντοπίζεται σε διαρροή λυματων σε διαμερίσματα μετά τη βροχόπτωση.

Όπως αναφέρει και αυτή τη φορά το Armyvoice.gr, στα Στρατιωτικά Οικήματα Αξιωματικών στο Χαϊδάρι Χαϊδαρίου, διαμερίσματα πλημμύρισαν από λύματα από λύματα μετά από βροχόπτωση, βρέθηκαν φραγμένα φρεάτια και υπήρξαν υλικές ζημιές.

Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη για παρουσία ποντικιών στα ΣΟΑ Χαϊδαρίου, καταγράφηκε νέο περιστατικό που αφορά τις συνθήκες διαβίωσης στις κατοικίες. Έπειτα από βροχόπτωση, σημειώθηκε εισροή ακάθαρτων υδάτων και λυμάτων σε διαμερίσματα του συγκροτήματος, λόγω προβλήματος στο αποχετευτικό δίκτυο.

Σύμφωνα με υπηρεσιακό έγγραφο που επικαλείται το Armyvoice.gr, το περιστατικό σημειώθηκε στις 21 Ιανουαρίου 2026. Η εισροή λυμάτων εκδηλώθηκε σε διαμερίσματα του ισογείου, με διαφοροποίηση ως προς την έκταση του προβλήματος. Για ένα από τα αυτά αναφέρεται καταστροφή επίπλων, εκτεταμένες υλικές ζημιές σε πόρτες και ντουλάπες, καθώς και ρύπανση του χώρου με λύματα. Το ίδιο έγγραφο κάνει λόγο για σοβαρό υγειονομικό κίνδυνο για τους ενοίκους, με το διαμέρισμα να χαρακτηρίζεται μη κατοικήσιμο.

Το περιστατικό αποδίδεται σε δυσλειτουργία του αποχετευτικού αγωγού. Κατά τον έλεγχο του φρεατίου διαπιστώθηκε η ύπαρξη φερτών και οικοδομικών υλικών τα οποία είχαν φράξει το σύστημα απορροής.

Μοιραστείτε το άρθρο:
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *