ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που διαρρήκτης “μπουκάρει” σε καφετέρια στο Αιγάλεω

Διάρρηξη διάρκειας λιγότερης του ενός λεπτού σημειώθηκε τα ξημερώματα σε καφετέρια στην Ιερά Οδό, στο Αιγάλεω, στην οποία ο δράστης έκλεψε το ταμείο.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο στο protothema.gr, διακρίνεται η διάρρηξη και η διαφυγή του νεαρού κακοποιού ο οποίος δεν δίστασε να ανοίξει το μαγαζί την ώρα που στην Ιερά Οδό κινούνται εκατοντάδες οδηγοί.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, σε καφέ επί της Ιεράς Οδού. Ο θρασύτατος διαρρήκτης περιμένει έξω από το κατάστημα και μόλις βεβαιώνεται πως δεν τον βλέπει κάποιος περαστικός, σπρώχνει τη τζαμαρία και εισβάλει στην καφετέρια.

Ο δράστης, φορώντας κουκούλα, τρέχει προς το ταμείο του μαγαζιού, ανοίγει το συρτάρι ενώ παράλληλα ψάχνει και το ντουλάπι κάτω από την ταμειακή μηχανή.

Αφού έχει αρπάξει τη «λεία» του, εξαφανίζεται. Η διάρρηξη και η διαφυγή του διαρκούν λιγότερο από ένα λεπτό. Ο κακοποιός γίνεται «καπνός» ενώ η Αστυνομία αναζητά τα «ίχνη» του.

Στο ΑΤ Αιγάλεω εξετάζουν καρέ-καρέ το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του καταστήματος προκειμένου να εξακριβώσουν αν ο διαρρήκτης έχει εισβάλει και αλλού.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button