ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

8η Μαΐου, ημέρα μνήμης για τα Ελληνικά Πετρέλαια

Σήμερα το πρωί στις 9.00 τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των τεσσάρων εργαζομένων στα ΕΛΠΕ, Μπάμπη ΔευτεραίουΡαμαντάν Ντελιλάι,Αντώνη Αβράμπου και Κώστα Μαγγούρα, που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα της 8ης Μαΐου 2015,  στο εκκλησάκι της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, στον Ασπρόπυργο και στο Εκκλησάκι στις ΒΕΘ.

Ακολούθησε τρισάγιο μέσα στον χώρο των Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων Ασπροπύργου και Θεσσαλονίκης στο Μνημείο που έχει ανεγερθεί στη μνήμη των θυμάτων και ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων.

Στις Εγκαταστάσεις Ασπροπύργου παρέστησαν οι συγγενείς των αδικοχαμένων, ο Πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛ.ΠΕ κ.Ευστάθιος Τσοτσορός , Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Εταιρείας και ανώτερα στελέχη του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ο πρόεδρος του ΠΣΕΕΠ κ.Παναγιώτης Οφθαλμίδης και το Δ.Σ. του σωματείου των εργαζομένων, εκπρόσωποι της ΠΟΕ, εκπρόσωποι των Συνδικαλιστικών Παρατάξεων, εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου Ελευσίνας και εκπρόσωποι του Σωματείου Συνταξιούχων, ενώ μαζική ήταν η προσέλευση των εργαζομένων στις ΒΕΑ που θέλησαν να αποτίσουν φόρο τιμής.

8η Μαΐου, ημέρα μνήμης για τα Ελληνικά Πετρέλαια 1

Ευχή όλων μας να μην ξαναζήσουμε ποτέ ξανά παρόμοια περιστατικά!

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button