Στολισμός υπερπαραγωγή, σταθερή αξία στην οδό Ακροπόλεως. Όταν στις αρχές Νοέμβρη ξεκινάει να στολίζεται, ξέρω ότι έρχεται η αγαπημένη μου εποχή του χρόνου.
Φαγητό που δεν σε προδίδει ποτέ, όμορφο καταφύγιο για κρύες βραδιές, το γλεντάκι στήνεται μέχρι να πεις κύμινο. Πώς καταφέρνει να γίνεται πάντα καλύτερο;
Ευρηματικός ο εορταστικός  διάκοσμος – καρουζέλ του νέου ζαχαροπλαστείου Ανδρεαδάκη στη Γ. Παπανδρέου, στο Δάσος.  Αυτή η παραμυθένια ατμόσφαιρα μπροστά στο κατάφωτο κτήριο μαγνητίζει το βλέμμα και αρέσει πολύ σε μικρούς και μεγάλους. Το ίδιο και τα γλυκά τους!     
Δύο χαρακτηριστικές χριστουγεννιάτικες πινελιές στον πεζόδρομο της Καραϊσκάκη, που δίνουν τον τόνο στη γιορτινή βόλτα μας στα πεύκα. Πάνω η αψίδα της “Tratoria” με τις μεγάλες κόκκινες μπάλες, κάτω το παιχνιδιάρικο “Λεμονάκι.

Χάρηκα πολύ που συστήθηκα μ’ αυτό το κεμπάπ. Το έφερε στο Χαϊδάρι ο Βαρντάν Μινασιάν (Βαγγέλης) από τη Νίκαια, μαζί με μια ιστορία 70 και πλέον ετών (“Εντυ”). Μαζί με παστουρμάδες, σουτζούκια, φαλάφελ κτλ. 
Αυτό, θα μπορούσα να το αφήσω απέξω; Γραμματόσημο στο χειμωνιάτικο απόβρεχο, όπως και η φωτογραφία εξωφύλλου. Έλεγκαντ καταστάσεις, κάθε γωνιά έχει συλλεκτική αξία -κυριολεκτικά.

Και του χρόνου, με υγεία, καλό γούστο και καλές παρέες!

Μπέττυ Λ.