ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

5ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου, διεθνής εμφάνιση: “Τα παιδιά μας σε ένα υπέροχο δρώμενο που αναδεικνύει τις αξίες μας”

Labrini Poulitsa 

Όταν η προσφορά των εκπαιδευτικών συναντιέται με την όρεξη των μαθητών και όλη αυτή η φλόγα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Παιδείας της Γαλλίας το αποτέλεσμα είναι συναρπαστικά Καλό!!!

Την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου 2024 οι μαθητές του 5ου Γυμνασίου Χαϊδαρίου συμμετείχαν σε δρώμενο με θέμα «Αναπαράσταση Τελετής Αφής Φλόγας»

Συγχαρητήρια στα παιδιά και σε όλους όσους δούλεψαν με τόση καλή διάθεση και συνεργασία για την διεξαγωγή αυτού του υπέροχου θεαματικού δρώμενου που αναδεικνύει Αξίες προερχόμενες από την Χώρα μας!!!

5ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου, διεθνής εμφάνιση: "Τα παιδιά μας σε ένα υπέροχο δρώμενο που αναδεικνύει τις αξίες μας" 3

…………………………………………………..

Την Τελετή Αφής Ολυμπιακής Μαθητικής Φλόγας πραγματοποίησε το τμήμα Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γ’ Αθήνας με τους μαθητές/τριες του 5ου Γυμνασίου Χαϊδαρίου στο πλαίσιο επίσκεψης Γάλλων Σχολικών Συμβούλων της Ακαδημίας των Παρισίων στο στάδιο του Δήμου Αιγάλεω με θέμα: «Ολυμπιακοί Αγώνες» την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024.

Στην τελετή παραβρέθηκε η Διευθύντρια της Δ.Δ.Ε. Γ’ Αθήνας, η Μορφωτική Ακόλουθος της Γαλλικής Πρεσβείας, οι Δημοτικές Αρχές του Δήμου Αιγάλεω, Σύμβουλοι Εκπαίδευσης, Εκπαιδευτικοί, μαθητές/τριες, γονείς και κηδεμόνες των σχολείων που συμμετείχαν στην ολοήμερη εκδήλωση (5ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου, 3ο  Γυμνάσιο Αιγάλεω και 2ο Γυμνάσιο Αιγάλεω).

5ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου, διεθνής εμφάνιση: "Τα παιδιά μας σε ένα υπέροχο δρώμενο που αναδεικνύει τις αξίες μας" 5

Οι μαθητές/τριες σε άριστη εμφάνιση με την επίβλεψη του γραφείου Φυσικής Αγωγής της Δ.Δ.Ε. Γ’ Αθήνας  πραγματοποίησαν όλο το τελετουργικό έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων και παρέδωσαν την «Ολυμπιακή Μαθητική Φλόγα» κλαδί ελιάς, τη σημαία των Ολυμπιακών Αγώνων και χειροποίητα περιστέρια με μηνύματα ειρήνης στην εκπρόσωπο της Γαλλικής Αποστολής, υπεύθυνη για τις Ευρωπαϊκές και Διεθνείς Σχέσεις της Ακαδημίας των Παρισίων προκειμένου να τα μεταφέρει στα σχολεία στο Παρίσι.

Οι συμμετέχοντες στην αποστολή υποσχέθηκαν στην Διευθύντρια της Δ.Δ.Ε. Γ’ Αθήνας ότι θα πραγματοποιήσουν ειδική εκδήλωση με την Φλόγα, την Ολυμπιακή σημαία, το κλαδί ελιάς και το περιστέρι σε σχολεία στο Παρίσι και θα αποστείλουν σχετικό υλικό στην Ελλάδα.

5ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου, διεθνής εμφάνιση: "Τα παιδιά μας σε ένα υπέροχο δρώμενο που αναδεικνύει τις αξίες μας" 7

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button