ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

46χρονος συμπολίτης έσβησε στο γήπεδο του τένις

Ενώ έπαιζε τένις στα γήπεδα του Δάσους, άφησε την τελευταία του πνοή ο Φώτης Γιαννακόπουλος, 46 ετών, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και πλήθος φίλων του.

Το μεσημέρι του Σαββάτου 13/6 ο εκλιπών είχε κλείσει γήπεδο για να παίξει με ένα φίλο του. Ήταν ο τελευταίος αγώνας για έναν άνθρωπο που, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΑΟΑ Χαϊδαρίου, “ήταν ένας αγαπημένος φίλος, αθλητής του τένις, λάτρης του αθλητισμού, πάνω από 15 χρόνια στην τενιστική οικογένεια του Χαϊδαρίου και διακρίθηκε για το ήθος του”.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται: “Η πρόεδρος του ομίλου Δήμητρα Χαντζή, τα μέλη του Δ.Σ και σύσσωμη η οικογένεια του Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης Χαϊδαρίου εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια και την συμπαράσταση στην οικογένεια του Φώτη Γιαννακόπουλου.
Η πρόεδρος Δήμητρα Χαντζή θέλει να ευχαριστήσει τον αντιδήμαρχο Χαϊδαρίου και καρδιολόγο Φώτη Θεοδωρακόπουλο για την άμεση ανταπόκριση και υποστήριξη του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.”

Σε σημερινή ανακοίνωσή του ο κ. Λεωνίδας Γιαννακόπουλος, θείος του εκλιπόντος και πρώην αντιδήμαρχος, αναφέρει ότι στο γήπεδο δεν υπήρχε νοσοκόμα, γιατρός και απινιδωτής και τις πρώτες βοήθειες προσπάθησαν να δώσουν ο συναθλητής του και ένας φίλος του που παρακολουθούσε τον αγώνα.

Η Νεκρώσιμος Ακολουθία θα γίνει την Τέταρτη 17/06/2020 στην 13:00 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Χαϊδάρι και η ταφή στο Τρίτο Νεκροταφείο.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button