ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“4 πρατήρια καυσίμων σε πολύ μικρή απόσταση. Αδίκως ανησυχώ;”

Ο κ. Τάκης Γρηγοράκης εκφράζει την ανησυχία του για την συνύπαρξη σε πολύ μικρή απόσταση 4 πρατηρίων υγρών και αέριων καυσίμων, με αφορμή τη φωτιά σε βυτιοφόρο στην Εθνική οδό, που χαρακτηρίστηκε από τις αρχές ως μεγάλης επικινδυνότητας.

Πιο συγκεκριμένα, ο επιστολογράφος σημειώνει:

Δεν ξερω αν ειναι χαϊδαριώτικο, πανελλήνιο ή παγκόσμιο ρεκόρ, το γεγονός ότι σε ένα κομμάτι δρόμου 150 περίπου μέτρων, στον αστικό ιστό, συνυπάρχουν 4 πρατήρια καυσίμων (στη Λ. Αθηνών από τη συμβολή της με την Ηρώων Πολυτεχνείου μέχρι την Σατωβριάνδου). Τα τρία υγρών καυσίμων και το τέταρτο υγραερίου. Φαντάζεστε να συνέβαινε παρόμοιο περιστατικό με τη φωτιά στο βυτιοφόρο στα διόδια Ελευσίνας, κατά τη διάρκεια παράδοσης, και χωρίς αίσιο τέλος;

Στο δια ταύτα: Είναι όλα καλώς καμωμένα; Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα; Καμία ανησυχία για τους γύρω κατοίκους της περιοχής; Για να είμαστε ειλικρινείς δεν νομίζω να υπάρχουν εγγυήσεις 100%, αλλά άλλο ανησυχία επί 1 και άλλο επί 4. Δεν ξέρω αν υπερβάλλω και αδίκως ανησυχώ, αλλά ο αριθμός 4 πρατηρίων καυσίμων τόσο κοντά το ένα με το άλλο, με έχουν επηρεάσει.

Να αναφέρω ότι πριν λίγο καιρό πήρε φωτιά ένα σπίτι πίσω ακριβώς από το πρατήριο με το υγραέριο, ευτυχώς χωρίς να επεκταθεί.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button