ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Έπεσε και το “οχυρό” των 30.000 προβολών σελίδων σε μια μέρα. Πάμε παρακάτω…

Η αποψινή είναι μια βραδιά που θα κρατήσουμε στη μνήμη μας στο xaidarisimera.gr. Περνάμε και το όριο των 30.000 προβολών σε μία ημέρα και μάλιστα αυτό συμβαίνει με αμιγώς χαϊδαριώτικα θέματα.

Αποτύπωση του διαχειριστικού, σήμερα Τρίτη 4 Απριλίου, ώρα 11.36 μμ.


Όποιος καταλαβαίνει τι σημαίνουν αυτά “ψηλά” για ένα τοπικό σάιτ μιας πόλης στο μέγεθος του Χαϊδαρίου, μπορεί να βγάλει συμπεράσματα για τη δυναμική της εφημερίδας μας και τη σχέση της με την πόλη και τους πολίτες.

Η κυκλοφορία της έντυπης έκδοσής μας την Παρασκευή θα δικαιώσει, πιστεύουμε, την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας με τα θέματα – έρευνες που περιέχει:
– απώλεια οικοπέδου του Δήμου μεγάλης αξίας στον Προφήτη Ηλία, τμήμα του οποίου διεκδικεί, μεταξύ άλλων, και η οικογένεια Μητσοτάκη
– πρώτη επίσημη αναφορά της Αττικό Μετρό για γραμμή προς Χαϊδάρι (μιλάει στην εφημερίδα μας ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Θοδωρής Παπαδόπουλος)
– εξωπραγματικών διαστάσεων φιάσκο στον Σκαραμαγκά, όπου δυο φορές δεν προχώρησε το έργο του μεγάλου οδικού κόμβου, ενώ καταστράφηκε για πάντα το τοπίο και ξοδεύτηκαν τεράστια ποσά για δυο άχρηστες τρύπες στο βουνό.

Ποιος είπε ότι ο τοπικός Τύπος υπάρχει για να “σκουπίζει τα παπούτσια” κομμάτων και δημοτικών παρατάξεων;

ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Top 10 άρθρων Μαρτίου στο Χαϊδάρι Σήμερα. Τι διάβασαν οι Χαϊδαριώτες – δείτε το νέο ρεκόρ μήνα

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button