ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Το σκηνικό της διπλής εκτέλεσης στον Κορυδαλλό – Στον Σκαραμαγκά έκαψαν το τζιπ οι δράστες

40 κάλυκες από βαρύ οπλισμό καλάσνικοφ βρέθηκαν στον τόπο της άγριας εκτέλεσης που σημειώθηκε στις 23.20 το βράδυ της Τετάρτης, στην οδό Σοφίας Βέμπο στον Κορυδαλλό.

Η διπλή δολοφονία το βράδυ της Τετάρτης στον Κορυδαλλό, αποτελεί ένα ακόμη ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε ανθρώπους της νύχτας. Το σκηνικό της επίθεσης και της εκτέλεσης, παραπέμπει σε ακριβοπληρωμένο συμβόλαιο θανάτου.

Το ένα θύμα είναι 38 ετών και το άλλο 30 ετών, γαμπρός του πρώτου.

Ο “Ράμπο”, όπως ήταν γνωστός ο 38χρονος, είχε πλούσιο “βιογραφικό” στον κόσμο της νύχτας, αφού είχε απασχολήσει τις Αρχές για ληστείες, κλοπές, δύο απόπειρες ανθρωποκτονίας και συνέργεια στο φόνο τού Μιχάλη Φιλόπουλου σε οπαδικό ραντεβού στη Λεωφόρο Λαυρίου το 2007. Το όνομά του είχε εμπλακεί σε υπόθεση διερεύνησης συμβολαίων θανάτου της μαφίας και σε λαθρεμπόριο καυσίμων και φερόταν να ήταν μέλος της συμμορίας ενός εκ των ηγετών της «Greek Mafia», του «Θείου Τζο», του Γιάννη Σκαφτούρου δηλαδή, που δολοφονήθηκε πέρυσι στα Δερβενοχώρια. Το δεύτερο θύμα της εκτέλεσης στον Κορυδαλλό είχε απασχολήσει για παράνομη οπλοκατοχή, ήταν γνωστός ως “Νιόνιος” και ήταν επίσης μέλος της συμμορίας του “Θείου Τζο”.

Οι άγνωστοι δράστες επέβαιναν σε μαύρο αυτοκίνητο και πλησίασαν την πολυκατοικία όπου γάζωσαν με δύο καλάσνικοφ το ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Mercedes που βρισκόταν στην πυλωτή και στο οποίο επέβαινε ο 38χρονος στη θέση του οδηγού, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Ο συνοδηγός του προσπάθησε να βγει από το αυτοκίνητο αιμόφυρτος ωστόσο οι δράστες τον αποτελείωσαν. Οι αστυνομικοί εντόπισαν κηλίδες αίματος δίπλα από το Smart και ακολουθώντας τις εντόπισαν σε υπόγειο γκαράζ πολυκατοικίας τον δεύτερο άνδρα.  

 Η αστυνομία βρήκε στο σημείο της μαφιόζικης εκτέλεσης συνολικά 40 κάλυκες.

Το σκηνικό της διπλής εκτέλεσης στον Κορυδαλλό - Στον Σκαραμαγκά έκαψαν το τζιπ οι δράστες 3

Στον Σκαραμαγκά έκαψαν το τζιπ οι δράστες

Οι δράστες της επίθεσης διέφυγαν από το σημείο της εκτέλεσης προς τη Γρηγορίου Λαμπράκη με ένα μαύρο τζιπ. Στην Εθνική οδό, όχι σε εμφανή χώρο αλλά σε οικόπεδο στην ευρύτερη περιοχή του Σκαραμαγκά βρέθηκε παρατημένο το όχημα των δραστών, όπως όλα δείχνουν, στο οποίο είχαν βάλει φωτιά για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους. Προφανώς διέφυγαν από εκεί με άλλο όχημα, πιθανώς με τη συνδρομή συνεργών τους.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι πλέον οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό των δραστών. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, που πραγματοποιούν την έρευνα για την υπόθεση, συλλέγουν καταθέσεις και αναλύουν βιντεοληπτικά υλικά που έχουν πάρει από σπίτια της γειτονιάς και φαίνεται πως σε κάποια από αυτά έχουν καταγραφεί αρκετά στοιχεία που μπορεί να τους φανούν χρήσιμα στην έρευνά τους.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button