ΓΕΥΣΕΙΣΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ζαχαροπλαστεία Κοσμικόν: Στάση για Φρέσκο Παγωτό!

Παγωτό Κοσμικόν, το Βελούδινο

Έφτιαξαν το πρώτο παγωτό τους το 1977 και από τότε μέχρι σήμερα δεν έχουν σταματήσει να δημιουργούν απόλυτους συνδυασμούς γεύσεων πάντα με φρέσκο γάλα, με φρέσκια κρέμα γάλακτος, με φρούτα, με αγνά υλικά και με πολύ αγάπη.

Το γάλα αποτελεί τη βασική πρώτη ύλη του παγωτού. Για το Κοσμικόν είναι αυτονόητο ότι θα χρησιμοποιήσουν φρέσκο γάλα, καθώς αυτή είναι η πρϋοπόθεση, για να ξεκινήσει σωστά η διαδικασία παραγωγής του απαλού και αέρινου παγωτού, χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά.

Με υλικά πρώτης ποιότητας, οι άνθρωποι του Κοσμικόν, με υψηλή κατάρτιση και εμπειρία, δημιουργούν και συνθέτουν καθημερινά στο σύγχρονο εργαστηριακό περιβάλλον της εταιρείας, χειροποίητο παγωτό κορυφαίας ποιότητας.

Παραδοσιακό καϊμάκι με μαστίχα και σαλέπι, αφράτο παρφέ με πλούσια γεύση, αληθινή σοκολάτα με τέλεια υφή, sorbet και παγωτά φράουλα, λεμόνι, με φρέσκα φρούτα καθώς και πολλά πολλά άλλα για να δροσιστούμε και να γλυκαθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Κορυφαία Ποιότητα Χειροποίητου Παγωτού Κοσμικόν για κάθε περίσταση!

Για τις τιμές των παγωτών Κοσμικόν ας μην μιλήσουμε, αρκεί να τις δούμε! Κι αν δεν μπορείς να πας ο ίδιος, έρχεται το Κοσμικόν σ’ εσένα, μέσω e-food. Δείτε εδώ τον κατάλογο στο e food, με την σχετική επιβάρυνση αποστολής.

Ένα είναι σίγουρο Το ποιοτικό φρέσκο παγωτό, απλά δεν συγκρίνεται!

Αυτό είναι το Κοσμικόν, αποδεδειγμένα εγγυημένη εμπειρία γεύσης και επαγγελματικής εξυπηρέτησης και στο παγωτό.
Κι επειδή τα brands είναι και οι άνθρωποι τους, επιτρέψτε μού μιλώντας για το κοντινό μου ζαχαροπλαστείο Κοσμικόν -της Ιεράς Οδού- να δώσω extra credits στην “ψυχή” αυτού του patisserie, τον Βασίλη, που η εξυπηρέτηση και η εγγύτητα του με πολλούς πελάτες είναι απλά ένας ακόμα ευχάριστος λόγος για να κάνουμε την στάση μας εκεί! :)

Μ.Λ.
[email protected]

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button