ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Υπόθεση απάτης στο διαδίκτυο με θύμα Χαϊδαριώτη

Θύμα απάτης έπεσε ένας συμπολίτης που αναζητούσε τεχνίτη για επισκευή στο διαμέρισμά του. Ύστερα από έρευνες  των ανδρών του Τμήματος Ασφάλειας Χαϊδαρίου ταυτοποιήθηκε ο δράστης.

Μέσα από αγγελία που βρήκε στο διαδίκτυο, ήρθε σε επικοινωνία και επαφή με ημεδαπό «εργολάβο» και κανόνισαν να προχωρήσουν άμεσα σε κάποιες εργασίες. Ο τελευταίος ζητούσε συνέχεια να του καταθέσει στην τράπεζα   ο ιδιοκτήτης του ακινήτου χρηματικά ποσά σαν προκαταβολές για την εργασία του και για αγορά υλικών, που όμως δεν ξεκίνησαν ποτέ. 

Η έκτη επιβεβαιωμένη περίπτωση

Όπως διαπιστώθηκε, από  το Δεκέμβρη του 2020 μέσα από αγγελία παροχής τεχνικών εργασιών που συνοδευόταν από  ψεύτικες φωτογραφίες, ο δράστης παρουσίαζε εξαπατούσε τα θύματά του, παρουσιάζοντας ψευδή γεγονότα ως αληθινά και όταν εισέπραττε τα κατατεθειμένα χρήματα, γινόταν «καπνός».

Μέχρι στιγμής έχουν καταγγελθεί  σε βάρος του άλλες πέντε περιπτώσεις απάτης, για τις οποίες είναι υπόδικος. Η περίπτωση του Χαϊδαριώτη συμπεριλήφθηκε  στο φάκελο της δικογραφίας και σύντομα η υπόθεση θα εκδικαστεί συνολικά.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button