ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπογραφές πολιτών κατά κεραίας κινητής στο κεντρικό Χαϊδάρι

Την ανησυχία τους εκφράζουν κάτοικοι της οδού Θερμοπυλών για νέα κεραία κινητής τηλεφωνίας που τοποθετήθηκε σε πολυκατοικία της περιοχής τους. Συγκέντρωσαν 102 υπογραφές διαμαρτυρίας με τις οποίες συνοδεύουν κείμενο που έστειλαν στον Δήμο, την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και την Πολεοδομία. Όπως σημειώνουν όμως, δεν έχουν καμία ενημέρωση από τις αρχές, παρά την κινητοποίησή τους.

Ολόκληρη η επιστολή διαμαρτυρίας:

Οι κάτωθι υπογεγραμμένοι, παρακαλούμε όπως γίνει δεκτή η αίτηση – καταγγελία, που αφορά την εγκατάσταση και λειτουργία, κεραίας κινητής τηλεφωνίας στην ταράτσα (καλυμμένη και ομοιόμορφα βαμμένη με το παρών κτίριο) τριώροφου ακινήτου, που βρίσκεται στην οδό Θερμοπυλών (…) στο Χαϊδάρι, σε πυκνοκατοικημένη περιοχή, στο κέντρο του Χαϊδαρίου.

Την Παρασκευή 27-11-2020 ένα DATA ΚΑΜ, εγκατέστησε μία ακόμα κεραία στην εν λόγω πολυκατοικία, γεγονός το οποίο δημιούργησε τρομερή ανασφάλεια και ανησυχία στους περιοίκους, που δεν γνώριζαν την ύπαρξη της κεραίας στο εν λόγω ακίνητο. Επικαλούμαστε το έννομο συμφέρον μας, καθ’ όσον είμαστε κάτοικοι και ιδιοκτήτες, ιδιοκτησιών, που γειτονεύουν, συνορεύουν με το ακίνητο στο οποίο είναι εγκατεστημένη η κεραία της κινητής Τηλεφωνίας, που οι παρενέργειες της, μπορεί να να οδηγήσουν σε ανεπανόρθωτες βλάβες στην υγεία μας.

Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε 200 μέτρα περίπου υπάρχει το Ιδιωτικό Σχολείο “Μικρό Πολυτεχνείο” στην οδό Θερμοπυλών 48, όπως επίσης σε μικρή απόσταση Δημόσιο Νηπιαγωγείο (Λακωνίας και Γιαννούλη). Ζητούμε να προβείτε άμεσα στην Νομική διερεύνηση των καταγγελλομένων με γνώμονα πρωτίστως την ασφάλεια της υγείας των περιοίκων , αλλά και της νομιμότητας των εγκαταστάσεων, όλων αυτών των κεραιών, πομπών.

Ακολουθούν 102 υπογραφές

Υ.Γ. Μέχρι σήμερα δεν γνωρίζουμε αν κάποια υπηρεσία του Δήμου έχει κάνει αυτοψία και δεν έχουμε ενημέρωση.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button