ΔΗΜΟΤΙΚΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Ξέφραγο αμπέλι” ο χώρος εργασιών παιδικής χαράς

Έλλειψη μέτρων ασφάλειας σε χώρο παιδικής χαράς όπου εξελίσσονται εργασίες ανακαίνισης καταγγέλλει ο συμπολίτης κ. Γ.Τ. που μας στέλνει και τις φωτογραφίες, ζητώντας να αναδείξουμε το θέμα, για την προστασία των παιδιών.

Ο ίδιος σχολιάζει:

Αυτή είναι η κατάσταση στην υπό ανακαίνιση παιδική χαρά της πλατείας Ελευθερίας στο Δάσος Χαϊδαρίου… ξέφραγο αμπέλι. Τα παιδιά να παίζουν πάνω σε κάδους με μπάζα. Στο οποιοδήποτε ατύχημα, ποιος φέρει ευθύνη; Θα παρακαλούσα να αναδείξετε το θέμα, τουλάχιστον να προστατευτούν τα παιδιά που δεν φταίνε σε τίποτα. Σας ευχαριστώ πολύ. Καλή Κυριακή σε όλους.

Η εικόνα των παιδιών πάνω στον κάδο με τα μπάζα είναι ασφαλώς απαράδεκτη για δημόσιο έργο. Παρακαλούμε, ας μην σπεύσουν μερικοί να τα βάλουν με τους γονείς των παιδιών, όπως γίνεται το τελευταίο διάστημα που όλα ανάγονται πια στην ατομική ευθύνη. Σε μια πλατεία τα παιδιά μπορούν να κινηθούν και μερικά μέτρα πιο πέρα από την άγρυπνη επιτήρηση του γονιού. Το να είναι η διαχείριση του δημόσιου έργου άρτια, είναι “αλλουνού παπά ευαγγέλιο”…

"Ξέφραγο αμπέλι" ο χώρος εργασιών παιδικής χαράς 3

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Παιδικές χαρές: Ξεκίνησαν οι εργασίες στο σύγχρονο “γεφύρι της Άρτας”

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button