ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βρέθηκε πτώμα άντρα στη Λεωφόρο Σχιστού – Έρευνες από το ΑΤ Χαϊδαρίου

Αντιμέτωπο με την επίλυση ενός γρίφου βρίσκεται το Α.Τ. Χαϊδαρίου, που καλείται να διαλευκάνει τα αίτια του θανάτου άγνωστου άνδρα, το σώμα του οποίου βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη στη Λ. Σχιστού.

Την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου έγινε κλήση στο τοπικό Τμήμα από πολίτη για έντονη δυσοσμία στην περιοχή. Άνδρες του Α.Τ. Χαϊδαρίου έσπευσαν σε σημείο της Λεωφόρου Σχιστού που τους υπέδειξε συμπολίτης και έψαξαν την περιοχή. Μέσα σε  λίγα λεπτά, σε κοντινό στον δρόμο σημείο, εντοπίστηκε πτώμα ενός άνδρα σε προχωρημένη σήψη. Ήταν ντυμένο με γυναικεία ρούχα από τη μέση και πάνω.

Αδιευκρίνιστα τα αίτια θανάτου

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή περίπου 15 ημέρες πριν. Λόγω της αλλοίωσης δεν ήταν δυνατόν να εκτιμήσουν άμεσα αν ο θάνατος περιήλθε από δολοφονία ή από φυσιολογικά αίτια. Επίσης δεν ήταν δυνατό να αναγνωριστεί η ηλικία και η εθνικότητα του νεκρού, καθώς δεν έφερε επάνω του κάποιο έγγραφο.

Έρευνες για την υπόθεση διεξάγει το Α.Τ. Χαϊδαρίου. Για τα ακριβή αίτια του θανάτου διατάχθηκαν τοξικολογικές εξετάσεις καθώς και νεκροψία – νεκροτομή.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button