ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ανακαλείται το πρόγραμμα της “Προγεννητικής Αγωγής” – Δείτε το βίντεο που προκάλεσε κατακραυγή

Ανακαλείται από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής το πρόγραμμα του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου «Ελληνική Εταιρεία Προγεννητικής Αγωγής» που εγκρίθηκε από το Υπουργείο Παιδείας και προοριζόταν για τα γυμνάσια. Η έγκριση του προγράμματος από το Υπουργείο προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με πολλούς χρήστες των social media να κάνουν λόγο για αναχρονιστικές απόψεις, σκοταδισμό και μισογυνισμό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΙΕΠ “Ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής Γιάννης Αντωνίου ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΕΠ αποφάσισε την ανάκληση της έγκρισης του Εκπαιδευτικού Προγράμματος του Mη Kερδοσκοπικού Σωματείου «Ελληνική Εταιρεία Προγεννητικής Αγωγής»”.

Δείτε το βίντεο του Mη Kερδοσκοπικού Σωματείου «Ελληνική Εταιρεία Προγεννητικής Αγωγής»” για μαθητές γυμνασίου. Στο συγκεκριμένο βίντεο, με τον τίτλο «Εκπαιδευτικό video για λογαριασμό του Υπουργείου Παιδείας με θέμα την Προγεννητική Αγωγή», μιλάει η εκπαιδευτικός Μαλαματένια Ρούλια, ιδιοκτήτρια κέντρου ξένων γλωσσών.

https://youtu.be/IX6XapbgKWI

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button