ΔΗΜΟΤΙΚΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Βαγγέλης Ντηνιακός: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργαζόμενους του Δήμου

Evangelos Diniakos 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργαζόμενους του Δήμου που εργάστηκαν όλη τη νύχτα για να κρατήσουν τους δρόμους ανοιχτούς. Ο εκχιονισμός και οι ρίψεις αλατιού σε όλο το Χαϊδάρι συνεχίζονται σήμερα Τρίτη χωρίς διακοπή.

Προβλήματα υπάρχουν κυρίως σε σημεία όπου δεν μπορεί να φτάσουν οι φορτωτές, λόγω στενότητας της οδού και στάθμευσης αυτοκινήτων στις στροφές.

Από νωρίς το πρωί συνεργεία του Δήμου καθαρίζουν από το χιόνι και τον παγετό πεζοδρόμους και πλατείες σε κεντρικά σημεία της πόλης. Καλούμε τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους μέχρι να απομακρυνθεί ο παγετός από τα πεζοδρόμια.

Ο θερμαινόμενος χώρος στο Δημαρχείο, για αστέγους αλλά και για κάθε συμπολίτη μας που τον χρειάζεται, θα παραμείνει ανοιχτός όλο το 24ωρο για όσο διάστημα συνεχιστεί το κύμα ψύχους.

Ενημερώνουμε τους κατοίκους ότι τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) στον Δήμο Χαϊδαρίου θα παραμείνουν κλειστά και αύριο Τετάρτη.

Επίσης, κατόπιν απόφασης του ΕΟΔΥ, δεν θα λειτουργήσει αύριο Τετάρτη το Σταθερό Σημείο Δειγματοληψίας (rapid tests) για τον κορωνοϊό.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button