ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τρύφωνας Τσώνης: “Στόχος μας είναι μόνο η κορυφή!”

Του Χρήστου Τσούνη

Πριν δυο χρόνια επέστρεψε στον Α.Ο. Χαϊδαρίου και αμέσως πήρε φανέλα βασικού σέντερ μπακ συμπληρώνοντας 25 συμμετοχές σε επίσημους αγώνες. Ο 29χρονος Τρύφωνας Τσώνης είναι ένας από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές της ομάδας, αφού έχει αγωνιστεί αρκετά χρόνια στις εθνικές κατηγορίες.

Ένας στόπερ για όλες τις αγωνιστικές συνθήκες αφού η ταχύτητά, η αλτικότητα και ο δυναμισμός του, τον κάνουν αποτελεσματικό είτε η ομάδα αμύνεται στο ύψος της περιοχής ή «ανεβαίνει ψηλά» στο γήπεδο. Η συμφωνία του με τη διοίκηση της ομάδας για να παραμείνει στην ομάδα και φέτος ήταν μάλλον αναμενόμενη.

Ο Τρύφωνας Τσώνης δήλωσε στο Χαϊδάρι Σήμερα:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ακόμα μια χρονιά θα υπηρετώ την ομάδα που ανδρώθηκα. Εύχομαι η φετινή χρονιά να είναι διαφορετική από τις δύο τελευταίες και επιτέλους να ευχαριστηθούμε όλοι το άθλημα που αγαπάμε. Όπως βλέπουμε όλοι, η ομάδα έχει την διάθεση να χτίσει κάτι καλό. Θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό που αρχίσαμε πέρυσι να φτιάχνουμε κάτω από τις οδηγίες του προπονητή μας Γιάννη Χλωρού και με το σύνολο των παικτών που διαθέτει η ομάδα, ο στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος παρά μόνο η κορυφή. Ελπίζω και φέτος να καταφέρω να βοηθήσω την ομάδα στο μέγιστο βαθμό».

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button