ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΕΙΑΣ

Τροβάς Γεώργιος

Ο Γεώργιος Τροβάς είναι ενδοκρινολόγος-Διαβητολόγος επιστημονικός συνεργάτης του εργαστηρίου έρευνας παθήσεων μυοσκελετικού συστήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών «Θ.ΓΑΡΟΦΑΛΙΔΗΣ» και διατηρεί το ιδιωτικό του ιατρείο στο Χαϊδάρι από το 1997.

Έχει εξιδεικευθεί στον Σακχαρώδη Διαβήτη και στην οστεοπόρωση σε άνδρες και γυναίκες. Είναι διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών και στο πλαίσιο της ερευνητικής του δραστηριότητας έχει πραγματοποιήσει πλήθος ανακοινώσεων και δημοσιεύσεων σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια και περιοδικά αντίστοιχα, σε σχέση με την αιτιοπαθογένεια, τους παράγοντες κινδύνου, την διατροφή και αντιμετώπιση της οστεοπόρωσης.

Είναι επιστημονικό μέλος της ελληνικής ενδοκρινολογικής εταιρείας, πρώην πρόεδρος και μέλος της Ελληνικής εταιρείας Μελέτης μεταβολισμού των οστών, ιδρυτικό μέλος και πρώην πρόεδρος του Ελληνικού ιδρύματος οστεοπόρωσης, μέλος της American society for the bone and mineral research και μέλος της American endocrine society.


Ο ιατρός κατέχει πλήθος θέσεων με την ιδιότητα επιστημονικού συμβούλου και συνεργάτη και συγγραφικά έχει συμμετοχές σε πολλά βιβλία και περιοδικά και δημοσιεύσεις σε Ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά.

ΙΑΤΡΕΙΟ: ΑΓ. ΣΤΡ. ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ 39, ΧΑΪΔΑΡΙ
Τ. ΙΑΤΡΕΙΟΥ: 210 5324562 – Τ. ΟΙΚΙΑΣ: 210 52 23 823
Κ. 6944 47 48 87 – E-mail. [email protected]

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button