ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Τροχαίο στην Καραϊσκάκη: Αναγνωρίστηκε το θύμα, μιλούν για αυτοκτονία αυτόπτες μάρτυρες

Ο τραγικός θάνατος ενός 50χρονου ήταν ο απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 7 Σεπτεμβρίου στην οδό Στρατάρχη Καραϊσκάκη. Σύμφωνα με επίσημες αστυνομικές αρχές, ο άτυχος άνδρας ήταν γεννημένος του 1971. Δεν ανακοινώθηκαν περισσότερα για την ταυτότητά του, όπως και λεπτομέρειες για τα αίτια του συμβάντος, ωστόσο είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε περισσότερα στοιχεία για το σοκαριστικό συμβάν. 

Ο άτυχος συμπολίτης μας, o Χρήστος, νοσηλευόταν κατά διαστήματα στο Δρομοκαΐτειο και αυτόπτες μάρτυρες, από την πρώτη στιγμή, έκαναν λόγο για αυτοκτονία, εξαιτίας του τρόπου που βρέθηκε κάτω από τις ρόδες.

Πιο συγκεκριμένα, ο 50χρονος ήταν επιβάτης του λεωφορείου που τον πάτησε. Όταν κατέβηκε από το όχημα στη στάση της Καραϊσκάκη, πάντα σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, πήγε στο πίσω μέρος του λεωφορείου και χωρίς να γίνει αντιληπτός από τον οδηγό ξάπλωσε στο έδαφος δίπλα από τις πίσω ρόδες με αποτέλεσμα τον φρικτό θάνατό του, μόλις το λεωφορείο ξεκίνησε.

Να σημειωθεί πως την ημέρα εκείνη, ένας 50χρονος ασθενής, το έσκασε γύρω στις 4 το απόγευμα από το νοσοκομείο και η εξαφάνισή του δηλώθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, κατά το τυπικό. Όμως δεν βρέθηκε ποτέ, κάτι που σχεδόν ταυτοποιεί τον ασθενή με το θύμα του τροχαίου.

Η ταυτότητα του θύματος δεν έχει ακόμα γνωστοποιηθεί επίσημα στο Δρομοκαΐτειο, αλλά όλοι είναι βέβαιοι ότι πρόκειται για το συγκεκριμένο άτομο.  

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button