ΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Τρεις Χαϊδαριώτες στη νέα Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας

Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στην Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Χαϊδαρίου για την εκλογή τριών μελών της στην Πολιτική Επιτροπή του κόμματος. Ο πρόεδρος Λουκάς Καραστατήρης δήλωσε στο “Χαϊδάρι Σήμερα” ότι πρόκειται για σημαντική επιτυχία. Ακόμη σχολίασε:

Με μεγάλη επιτυχία, συμμετοχή και παλμό ολοκληρώθηκε το 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας εκλέγοντας τη νέα Πολιτική Επιτροπή. Μία Πολιτική Επιτροπή που στόχο έχει να είναι «Δίπλα στον πολίτη» για να μπορέσει να πάει τη χώρα μπροστά, στον δρόμο της ανάπτυξης, να κάνει την πατρίδα μας δυνατή απέναντι στις προκλήσεις του μέλλοντος, να βγάλει την Ελλάδα από τη μιζέρια και τα ψεύτικα επιχειρήματα και διλήμματα.

Σε αυτόν τον δρόμο είναι συστρατευμμένα και όλα τα μέλη και τα στελέχη της Τοπικής Επιτροπής Χαϊδαρίου της Νέας Δημοκρατίας που έχει δυναμική παρουσία και στη νέα Πολιτική Επιτροπή, συμμετέχοντας με τρία μέλη. Τον Δημήτρη Μαραβέλια πρώην Δήμαρχο Χαϊδαρίου, Πρόεδρο στην ΕΕΤΑΑ, ex-Officio μέλος ως πρώην Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, την Ελευθερία Τοκατλίδη πρώην Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Χαϊδαρίου και πρώην Πρόεδρο του Δημοτικού μας Συμβουλίου και νυν Δημοτική Σύμβουλο του Δήμου Χαϊδαρίου και τον γιατρό Δημήτρη Χριστάκη, (μαιευτήρα- γυναικολόγο). Η εμπιστοσύνη των συνέδρων στο πρόσωπό τους αποτελεί επιβράβευση του έργου που έχουν επιτελέσει όλα αυτά τα χρόνια στο Χαϊδάρι και τη Δυτική Αθήνα. Η Τοπική Επιτροπή Χαϊδαρίου της Νέας Δημοκρατίας τους εύχεται καλή επιτυχία στο έργο   τους.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button