ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Τραγικό! Δείτε σε ποια κατάσταση βρέθηκε πολίτης σε κεντρικό πεζοδρόμιο

Ανθρωποπαγίδα αποδείχτηκε φρεάτιο της ΕΥΔΑΠ για ηλικιωμένο συμπολίτη σήμερα το πρωί. Το απαράδεκτο γεγονός συνέβη στο πεζοδρόμιο της Λ. Αθηνών 218 και τη φωτογραφία μάς έστειλε συμπολίτης που δεν μπόρεσε να βοηθήσει, καθώς ο ίδιος είναι με πατερίτσες και είχε μπει σε ταξί. Μάς είπε πάντως ότι πρόλαβε να δει το θύμα της παγίδας να τα έχει χάσει, να είναι και με τα δύο πόδια μέσα και να μην μπορεί να βγει. Δεν γνωρίζουμε αν τραυματίστηκε.

Πάντως ο συνομιλητής μας, κ. Μ.Ν., μόλις βρήκε την ευκαιρία κάλεσε την ΕΥΔΑΠ, όπως μας είπε, και ενημέρωσε για το συμβάν και πώς τον διαβεβαίωσαν ότι θα έρθουν να το ελέγξουν. Σε λίγη ώρα τον κάλεσαν πίσω και του είπαν ότι θα κινηθούν άμεσα. Ο ίδιος, κάτοικος της περιοχής, ανέφερε στην εφημερίδα μας ότι πρόσφατα συνεργείο της εταιρείας έκανε επιδιόρθωση σε σπασμένο σωλήνα στο συγκεκριμένο φρεάτιο, αλλά καπάκι δεν έβαλε. Μάς θύμισε ότι παλιότερα σε επίσης ακάλυπτο φρεάτιο, στην απέναντι πλευρά της λεωφόρου, είχε πέσει μια γριούλα.

Για να βεβαιωθεί ότι το καπάκι στο φρεάτιο – παγίδα επί της Λ. Αθηνών 218 λείπει χρόνια, έκανε μια έρευνα στο street view και διαπίστωσε ότι πράγματι έτσι ήταν. Ιδού:

Τραγικό! Δείτε σε ποια κατάσταση βρέθηκε πολίτης σε κεντρικό πεζοδρόμιο 3

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button