ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΑΠΟΨΕΙΣΑΡΘΡΑΔΗΜΟΤΙΚΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Απ. Θεοφίλης: Κωλοτούμπα Ντηνιακού η “επανασύσταση” της Δημοτικής Αστυνομίας

Του Αποστόλη Θεοφίλη, επικεφαλής της παράταξης “Το Χαϊδάρι Ψηλά”

Η δημοτική αρχή της υποκρισίας “Ξανα-χτύπησε”. Δυστυχώς, η τακτική της πολιτικής εξαπάτησης των Χαϊδαριωτών από τον Βαγγέλη Ντηνιακό συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Σε  συνάντηση του με τον Πρόεδρο της Π.Ε.Δ.Α. και δήμαρχο Γαλατσίου, κ. Μαρκόπουλο, φέρεται να ζήτησε (σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο) την επανασύσταση της “Δημοτικής Αστυνομίας”, ενώ λίγες ημέρες πριν ψήφισε Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας χωρίς να προβλέπει την αντίστοιχη διεύθυνση!

Σήμερα τολμά και μιλά για την ανάγκη ασφάλειας των πολιτών, αλλά μόλις χθες εισηγήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο οργανόγραμμα που δεν προέβλεπε “Δημοτική Αστυνομία”! Απεναντίας περιείχε ένα σωρό άλλες διευθύνσεις, που στοχεύουν στην αξιοποίηση συγκεκριμένων υπηρεσιακών στελεχών, που στήριξαν  τον προεκλογικό του αγώνα. 

Από την μια, ο Ντηνιακός “εσωτερικού” καταψηφίζει την πρόταση μας για την επαναλειτουργία της “Δημοτικής Αστυνομίας” και από την άλλη, ο Ντηνιακός “εξωτερικού”, διεκδικεί με φωτογραφίες την επανασύσταση της “Δημοτικής Αστυνομίας”.

Δύο πρόσωπα, μα η “συνταγή” ίδια και απαράλλαχτη, ψέμματα και επικοινωνιακή λεζάντα. Για μια ακόμη φορά, ο τυχοδιωκτισμός και η ανικανότητα, σε όλο τους το μεγαλείο από τον δήμαρχο της “μακέτας”.

Δεν μας εκπλήσσουν οι συνεχείς κυβιστήσεις, οι πολιτικές “κωλοτούμπες” που λέει και ο λαός, του σημερινού δημάρχου. Αποτελούν καθημερινή του πρακτική.

Η παράταξή μας συνεπής, τόσο στο προεκλογικό της πρόγραμμα όσο και μετεκλογικά στις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων, προτάσσει ως κυρίαρχη ανάγκη την ασφάλεια των δημοτών. Γι’ αυτό υπερασπιζόμαστε διαχρονικά την επανασύσταση  της “Δημοτικής Αστυνομίας”.

Καλούμε τον δήμαρχο να εγκαταλείψει την οδό της διγλωσσίας και τους πολιτικούς “κουτσαβακισμούς”.

Είναι ώρα ευθύνης.

Είναι ώρα ΚΟΙΝΗΣ δράσης απέναντι σε μια πρωτοφανή πραγματικότητα που βιώνουμε ΟΛΟΙ.

Υ.Γ. 1 Ισχύει ότι στον σχετικό Οργανισμό προβλεπόταν η ειδικότητα Π.Ε. Κοινωνιολόγου για 5 Τμήματα και 2 Διευθύνσεις   (π.χ. Διεύθυνση Καθαριότητας) και την σχετική ειδικότητα την έχει μόνο ένας εργαζόμενος σε ολόκληρο τον Δήμο; Και μάλιστα αυτός ανήκει στο στενότατο πυρήνα προεκλογικών υποστηρικτών του σημερινού δημάρχου;

Υ.Γ. 2 Αλήθεια, σύμφωνα με το οργανόγραμμα της δημοτικής αρχής αποκλείονταν ή όχι από την θέση προϊσταμένου στα Κ.Ε.Π. στελέχη του Δήμου με αντίστοιχη πολυετή προϋπηρεσία; Μήπως έχει σχέση με συγκεκριμένες προεκλογικές δεσμεύσεις στελεχών της παράταξης Ντηνιακού;

Υ.Γ. 3 Εάν επαληθευτεί η καταψήφιση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (που ενσωματώνει βασικές αρχές διοικητικού δικαίου) από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο, τι έχει να απαντήσει η δημοτική αρχή με τρεις δικηγόρους στις θεσμικές θέσεις, δημάρχου, πρόεδρου Δημοτικού Συμβουλίου και αντιδημάρχου Οικονομικών Υπηρεσιών;

Υ.Γ.4 Προεκλογική εξαγγελία Ντηνιακού: “Το Χαϊδάρι θα γίνει το λαμπρό παράδειγμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης”. Μετεκλογικό έργο Ντηνιακού: “Σκοτεινή πόλη “παραδομένη” σε  “ρουσφετολογικές” λογικές”.

#Το Χαϊδάρι δεν αλλάζει με τα ΨΕΜΑΤΑ ΝΤΗΝΙΑΚΟΥ#

#Το Χαϊδάρι βουλιάζει με τα ΨΕΜΑΤΑ ΝΤΗΝΙΑΚΟΥ#

Απόστολος Θεοφιλής

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης “Το Χαϊδάρι Ψηλά!”

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button