ΕΙΔΗΣΕΙΣΔΗΜΟΤΙΚΑ

Τοποθετήθηκε το σύστημα ελέγχου εισόδου οχημάτων στην Ηρ. Πολυτεχνείου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Ενημέρωση των κατοίκων για το βυθιζόμενο σύστημα διαχείρισης της εισόδου των οχημάτων στον πεζόδρομο της  Ηρώων Πολυτεχνείου.

Λύση στο σοβαρό πρόβλημα της παράνομης εισόδου οχημάτων στον πεζόδρομο της Ηρώων Πολυτεχνείου δίνει η τοποθέτηση από τον Δήμο Χαϊδαρίου  βυθιζόμενου συστήματος διαχείρισης της εισόδου και εξόδου των οχημάτων.

Το σύστημα διαχείρισης της εισόδου των οχημάτων έχει τοποθετηθεί  στην είσοδο του πεζόδρομου  από την οδό  Ν. Σουκατζίδη. Αποτελείται από δυο βυθιζόμενα στο έδαφος μεταλλικά κολωνάκια τα οποία λειτουργούν με τηλεχειριστήριο. Οι κάτοικοι του πεζόδρομου και οι καταστηματάρχες που ανεφοδιάζονται μέσω της Ηρώων Πολυτεχνείου θα εφοδιαστούν δωρεάν από τον Δήμο με τηλεχειριστήρια ώστε να εισέρχονται και να εξέρχονται ανεμπόδιστα από τον πεζόδρομο.

Ενημέρωση των κατοίκων για την λειτουργία του συστήματος διαχείρισης της εισόδου και εξόδου των οχημάτων έγινε το απόγευμα της Τετάρτης 15 Ιουλίου από τον Δήμαρχο Βαγγέλη Ντηνιακό στο σημείο όπου έχει τοποθετηθεί το σύστημα. Ο Δήμαρχος, οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι και στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου συζήτησαν με τους κατοίκους  και απάντησαν σε ερωτήσεις πάνω σε λειτουργικά και πρακτικά ζητήματα.

Η διανομή των τηλεχειριστηρίων στους κατοίκους έχει ήδη ξεκινήσει να γίνεται από τα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου, ώστε από την προσεχή Δευτέρα να ενεργοποιηθεί το σύστημα.

Ο Δήμαρχος Βαγγέλης Ντηνιακός δήλωσε σχετικά: «Η προεκλογική μας δέσμευση για την επίλυση του προβλήματος της ανεξέλεγκτης εισόδου οχημάτων στον πεζόδρομο της Ηρώων Πολυτεχνείου υλοποιείται. Ένα όμορφο σημείο του Δάσους που συγκεντρώνει πάρα πολλούς επισκέπτες γίνεται ασφαλές για τους πεζούς και για τα μικρά παιδιά που παίζουν. Πιστεύω ότι η σωστή λειτουργία του πεζόδρομου θα αυξήσει την επισκεψιμότητα και στα καταστήματα που λειτουργούν εκεί, θα αναβαθμίσει συνολικά το κέντρο της γειτονιάς του Δάσους Χαϊδαρίου».

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button