ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ιδιοκτήτης σούπερ μάρκετ στο κεντρικό Χαϊδάρι: “Εγώ γίνει Λούης για να κυνηγάω κλέφτες»

Για κλοπή προϊόντων από σούπερ μάρκετ στο κεντρικό Χαϊδάρι συνελήφθη 54χρονος Γεωργιανός, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Ο δράστης προσποιούμενος τον πελάτη, αφαίρεσε από τα ράφια και έκρυψε επιμελώς μέσα από τα ρούχα του διάφορα ξυριστικά είδη συνολικής αξίας 50 ευρώ. Στη συνέχεια πέρασε από το ταμείο για να πληρώσει ένα αναψυκτικό.

Η πράξη του έγινε αντιληπτή από το προσωπικό που κάλεσε  την Αστυνομία. Άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ τον προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφάλειας Χαϊδαρίου. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή. Κρατείται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και σήμερα Δευτέρα 1 Νοεμβρίου,  αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. 

Στο μάτι των κακοποιών  

Το ύψος της ζημιάς από την τη δράση του κλέφτη μπορεί να φαίνεται πολύ μικρό και ίσως ασήμαντο λόγου, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι στο συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ, που λειτουργεί σαν φρανσάιζ γνωστής αλυσίδας, σημειώνονται κλοπές με συχνότητα 3-4 την εβδομάδα, σύμφωνα με τους υπαλλήλους του. Επίσης, έχει τη σημασία του το γεγονός ότι οι υπάλληλοι και οι ιδιοτήτες του καταστήματος δεν αισθάνονται καθόλου άνετα που πρέπει κάθε τόσο να αντιμετωπίζουν πρόσωπο με πρόσωπο τους ανθρώπους αυτούς.

«Εγώ γίνει Λούης για να κυνηγάω επίδοξους κλέφτες στο μαγαζί μου», δήλωσε στο “Χαϊδάρι Σήμερα” ο ιδιοκτήτης.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button