ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Θαρραλέα κοπέλα εναντίον ληστή – Σαν σενάριο ταινίας, βράδυ σε δρόμο στο Χαϊδάρι!

Βγαλμένη από ταινία με απρόοπτα ήταν η ληστεία που έγινε πριν λίγες μέρες στην οδό Παπάγου, στη Γρηγορούσα. Ένας κακοποιός και τρεις ανύποπτοι άνθρωποι βρέθηκαν σε μια “χορογραφία” βίας, αποφασιστικής αντίδρασης και, τελικά, απρόοπτης κατάληξης…

Όλα ξεκίνησαν στις 8.20 το βραδυ, όταν ένας 70χρονος συμπολίτης επέστρεφε στο σπίτι του. Ξαφνικά του επιτέθηκε ένας άνδρας, τον έριξε στο έδαφος και άρχισε να του ψάχνει πυρετωδώς τις τσέπες για να βρει χρήματα ή πράγματα αξίας. Έπιασε ένα κινητό, αλλά διαπίστωσε ότι ήταν ασήμαντης αξίας και το πέταξε.

Τη στιγμή εκείνη περνούσε με το αυτοκίνητό της μία 26χρονη γυναίκα, που είδε πεσμένο στο οδόστρωμα τον ηλικιωμένο, που ήταν φυσικά έντρομος, και κάποιον σκυμμένο πάνω του και νόμισε ότι του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες. Σταμάτησε αμέσως και έτρεξε να βοηθήσει και αυτή. Όμως αντιλήφθηκε γρήγορα ότι δεν ήταν αυτό που φαινόταν. Ο δράστης, μόλις την είδε δίπλα του, σηκώθηκε και έτρεξε στο αυτοκίνητο και έβαλε μπροστά τη μηχανή, με το κλειδί που βρισκόταν στη θέση του. Δεν πρόλαβε όλως να φύγει.

Η νεαρή σηκώθηκε αμέσως και κατεyθύνθηκε προς το αυτοκίνητο. Ο κακοποιός είχε προλάβει να κλείσει την πόρτα, αλλά το παράθυρο ήταν ανοιχτό. Η κοπέλα άφοβη και χωρίς να υπολογίσει τίποτε, όρμηξε και περνώντας από το παράθυρο έπεσε πάνω του! Αυτός δεν μπορούσε πια να ξεκινήσει το όχημα.

Τις φωνές τους άκουσε ένας νεαρός που πριν από λίγο είχε αφήσει την 26χρονη και βρισκόταν περίπου 100 μέτρα μακριά. Βρέθηκε πολύ γρήγορα στο σημείο όπου γινόταν η μάχη μέσα στο αυτοκίνητο, άνοιξε την πόρτα και προσπάθησε να βγάλει έξω τον δράστη, που ήταν κι αυτός γύρω στα 25. Εκείνος ξαφνικά άλλαξε “τροπάρι” και με σπαστά ελληνικά τους είπε “δεν βγαίνω, πηγαίντε με στον Ασπρόπυργο”!

Το κορίτσι κάλεσε την αστυνομία και τότε αυτός κατέβηκε και απομακρύνθηκε πεζός.

Ο δράστης, που κατηγορείται για απόπειρα ληστείας, αναζητείται και επιχειρείται αναγνώρισή του από φωτογραφίες. Ίσως πρόκειται για χρήστη ναρκωτικών.

Ευτυχώς ο 70χρονος είναι καλά στην υγεία του.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button