ΕΙΔΗΣΕΙΣΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Το Συντονιστικό Αθλητικών Σωματείων Χαϊδαρίου παίρνει σάρκα και οστά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Στο Δελτίο Τύπου που δημοσίευσε στις 3/4/2021 το Συντονιστικό των Αθλητικών Σωματείων, είχαμε επισημάνει πόσο θετική εξέλιξη αποτελούσε η δημιουργία του για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό της πόλης μας. Εμείς, σαν εκπρόσωποι του σωματειακού αθλητισμού του Χαϊδαρίου, περιμέναμε να αγκαλιάσει ο Δήμος την προσπάθεια αυτή και να σταθεί σύμμαχος μας στον αγώνα για τον κοινό στόχο.

Η προσπάθειά μας αυτή κρίθηκε απαραίτητη από όλους τους συμμετέχοντες, δεν έχει κατηγοριοποιήσεις σε μικρά και μεγάλα σωματεία, θα προσπαθήσει να αφήσει απ έξω κομματικές και μικροπολιτικές ταυτότητες και βέβαια θα υποστηρίξει το δικαίωμα όλων των δημοτών στην άθληση. Θα παρακαλούσαμε λοιπόν να είναι όλοι πιο προσεκτικοί στις εκφράσεις τους, όταν προσπαθούν να ερμηνεύσουν τα λόγια και τις πράξεις μας και βέβαια στο πνεύμα συνεργασίας που αναφέραμε παραπάνω, ο Δήμος να μην πριμοδοτεί τέτοιες απόψεις.

Είναι λυπηρό, στην πρώτη μας κιόλας συνάντηση να εισπράττουμε τέτοια καχυποψία ΜΟΝΟ με την ανακοίνωση του συντονισμού των σωματείων!

Όσον αφορά το τέλος χρήσης γηπέδων, η Δημοτική Αρχή δεν ξεκαθαρίζει την θέση της, αν δηλαδή είναι υπέρ ή κατά της επιβολής του. Ελπίζουμε ότι στις συναντήσεις των εκπροσώπων μας με την Δημοτική Αρχή αλλά και όλες τις δημοτικές παρατάξεις, θα έχουμε από όλους μια ξεκάθαρη απάντηση.

Από την ανακοίνωση του Δήμου προκύπτει ότι η Περιφέρεια δεν έχει ακόμα ενεργοποιήσει πρωτοβουλίες χρηματοδότησης έργων, παρόλο που οι υπηρεσίες του Δήμου είναι έτοιμες για την υποβολή προτάσεων και μελετών. Άμεσα θα πιέσουμε την Περιφέρεια για να έχουμε και από εκεί, εκκίνηση των απαραίτητων διαδικασιών που μέχρι τώρα δεν έχει κάνει.

Για εμάς, δεν τίθεται κανένα ζήτημα αμφισβήτησης της Δημοτικής Περιουσίας. Ίσα – ίσα που πρέπει ο Δήμος να δημιουργήσει ακόμα περισσότερους χώρους άθλησης για όλα τα αθλήματα, ώστε να αντιμετωπιστούν όλες οι ανάγκες των νεαρών αθλητών μας αλλά και των συμπολιτών μας που δεν επιθυμούν την άθληση μέσω του σωματειακού αθλητισμού. Το σχέδιο αυτό του Δήμου ευελπιστούμε να το ακούσουμε στην μεταξύ μας συνάντηση.

Οραματιζόμαστε ένα μεγάλο κίνημα στην πόλη, ποιοτικής αναβάθμισης και στήριξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού, στο οποίο θέλουμε τον Δήμο συμπαραστάτη και μπροστάρη.

Για μας δεν υπάρχει άδολος και δόλιος ερασιτεχνικός αθλητισμός. Υπάρχει ερασιτεχνικός αθλητισμός με αρχές και αξίες, όπου ακόμα και αν στην πορεία εμφανιστούν παράσιτα, κατορθώνει και τα αποβάλλει.

Παραμένουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ για ένα καλύτερο μέλλον στα αθλητικά δρώμενα της πόλης που αγαπάμε. Και σας θέλουμε όλους δίπλα μας!

Χαϊδάρι, 7/04/2021

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button