ΔΗΜΟΤΙΚΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Το Χαϊδάρι αποκτά το δικό του MarketPlace

Ο Δήμος Χαϊδαρίου δημιούργησε την ψηφιακή εφαρμογή Marketplace, με σκοπό την εύκολη αναζήτηση των προϊόντων και υπηρεσιών εκ μέρους των καταναλωτών και σύνθημα “Για τις αγορές μας προτιμούμε τα καταστήματα της πόλης μας, που τα βρίσκουμε στο διαδίκτυο με το ΧΑΪΔΑΡΙ  MARKETPLACE”.

Η πλατφόρμα θα ξεκινήσει τη λειτουργία της στις 14 Νοεμβρίου και σε αυτήν θα παρουσιάζονται οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες που εδρεύουν στα όρια του Χαϊδαρίου. Δημιουργείται δηλαδή ένας online κατάλογος καταστημάτων και επαγγελματιών της πόλης, μέσω του διαδικτυακού τόπου του Δήμου haidari.gr.

Οι επαγγελματίες και τα εμπορικά καταστήματα με έδρα το Χαϊδάρι μπορούν, αφού πιστοποιηθούν, να καταχωρίσουν στην εφαρμογή την επιχείρησή τους επιλέγοντας την κατηγορία στην οποία ανήκουν. Υπάρχει ειδική ενότητα, όπου οι επιχειρήσεις θα ενημερώνουν για τις  εκπτωτικές προσφορές τους.

Με τη συμμετοχή στη νέα εφαρμογή ηλεκτρονικών αγορών: 

– Οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις αποκτούν  online παρουσία και προβολή της δραστηριότητάς τους, χωρίς την ανάγκη να επενδύσουν κεφάλαιαγια την ανάπτυξη δικού τους website.

– Οι κάτοικοι αποκτούν  άμεση και 24ωρη πρόσβαση  σε  ένα μεγάλο κανάλι τοπικών επιχειρήσεων. 

Η λειτουργία  του ΧΑΪΔΑΡΙ MARKETPLACE και οι δυνατότητες περαιτέρω αξιοποίησής του για την τόνωση της τοπικής αγοράς θα παρουσιαστούν στους καταστηματάρχες και επαγγελματίες του Χαϊδαρίου σε ειδική ενημερωτική εκδήλωση, τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου  και ώρα 18:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων ΔΣ του Δημαρχείου.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button