ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Τι κόκκινη καρδιά για τον Βαλεντίνο, τι κόκκινη καρδιά από οργή

Του Γιώργου Ταμπανιάν*

Αγαπητοί φίλοι συνδημότες ίσως πολλοί από μας, αν όχι όλοι, να είδαμε και να ακούσαμε την “ετοιμότητα” του κρατικού μηχανισμού τις τελευταίες μέρες.

Η Εθνική Οδός κλειστή, χιλιάδες σπίτια χωρίς ρεύμα, συνάνθρωποί μας μέσα στο κρύο. Άρρωστοι άνθρωποι αβοήθητοι. Και πολλά άλλα που ακούσαμε και είδαμε μέσα από τις τηλεοράσεις μας.

Στην πόλη μας, αγαπητοί μου φίλοι, δεν είχε προλάβει να σβήσει η κατακόκκινη καρδιά στο βουνό προς τιμή του Βαλεντίνου, για τους όποιους λίγους ή πολλούς τον πιστεύουν και ένιωσαν ικανοποιημένοι, γιατί η δημοτική αρχή ασχολήθηκε με αυτό το θέμα.

Την ίδια στιγμή κάποια σπίτια κοκκίνιζαν από οργή, αγανάκτηση.

Και κάποιος συνδημότης μας να έχανε την ζωή του αν είχε αφεθεί, αν είχε μείνει στα ΔΕΝ (δεν μπορούμε, δεν ξέρουμε, δεν έχουμε) της δημοτικής αρχής του τόπου μας.

Ναι φίλοι μου, αυτό συνέβη σε συνδημότισσά μας με 92% αναπηρία, καρδιοπαθή, που έπρεπε να μεταβεί από το ύψος της Σχολής Προβατά στο Κολυμβητήριο για προγραμματισμένη αιμοκάθαρση και απευθύνθηκε στις υπηρεσίες του Δήμου για βοήθεια.

Καταλαβαίνετε φίλοι μου, η συνάνθρωπός μας, η μάνα μας η αδερφή μας, η φίλη μας, το παιδί μας, απλά η συνδημότισσά μας το έκοψε με τα πόδια, βάζοντας τη ζωή της σε μεγάλο κίνδυνο.

Αυτά αγαπητοί μου φίλοι, δεν θέλω να σας κουράσω άλλο. Και συγγνώμη που μετά από τόσο καιρό που έχω να επικοινωνήσω μαζί σας μετά από τόσο καιρό σας είπα για ματωμένες καρδιές όχι από τα βέλη του Βαλεντίνου, αλλά από βέλη της οποιασδήποτε δημόσιας αρχής. Από οργή και αγανάκτηση για τις δημόσιες αρχές του τόπου μας.

Ταμπανιάν Γιώργος

ΥΓ 1. Για όποιον το διαβάσει και έχει την ευθιξία να ζητήσει συγγνώμη, ονόματα διευθύνσεις και τηλέφωνα θα είναι στην διάθεσή του.

ΥΓ 2. Το παραπάνω κείμενο θα ήθελα να δημοσιευθεί στον τοπικό Τύπο.

* Μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Τυφλών, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη “Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου”

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button