ΑΓΟΡΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Θοδωρής Σακόπουλος & το FarmakeioMou.gr: Διπλή κορυφαία διάκριση στα Evolution Awards 2022!

To FarmakeioMou.gr, ανταμείφθηκε με την ύψιστη διάκριση αποσπώντας τα βραβεία PLATINUM και GOLD, σε δύο άκρως ανταγωνιστικές κατηγορίες “Ηλεκτρονικό Εμπόριο & Ηλεκτρονικό Επιχειρείν” και “Best in Pharma, Health & Beauty”!
Μεγάλη η ικανοποίηση για τον χαϊδαριώτη φαρμακοποιό και επιχειρημαματία Θοδωρή Σακόπουλο και την ομάδα αυτού του δυνατού e-shop που τα δύο φυσικά του καταστήματα βρισκονται στο Χαϊδάρι. Τι μας δήλωσε και σε τι στοχεύει.

Η τελετή απονομής των e-volution Awards 2022, των επιχειρηματικών βραβείων που διοργάνωσε για 11η χρονιά η BOUSSIAS, πραγματοποιήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου, στο Athenaeum InterContinental Athens, προκειμένου να τιμήσει τα κορυφαία e-Shops, e-Businesses και e-Commerce Agencies της χρονιάς.

Ο Θεόδωρος Σακόπουλος, Founder & CEO ToFarmakeioMou.gr, δήλωσε:

Θοδωρής Σακόπουλος & το FarmakeioMou.gr: Διπλή κορυφαία διάκριση στα Evolution Awards 2022! 1

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτή τη διάκριση, γιατί όχι μόνο επιβραβεύει τις συνολικές προσπάθειες ToFarmakeioMou.gr, αλλά και τις σημαντικές επενδύσεις που υλοποιήσαμε το τελευταίο χρονικό διάστημα, σε σύγχρονες δομές και τεχνολογικά εργαλεία, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και εμπειρία του χρήστη.

Η συνταγή της επιτυχίας ωστόσο βασίζεται στην συλλογική προσπάθεια. Η Ομάδα μας δημιουργεί, καινοτομεί και εργάζεται με απίστευτο ζήλο και επαγγελματισμό και τα βραβεία αυτά αποτελούν την αποκορύφωση των προσπαθειών αυτών.

Γι’ αυτό και η διάκριση αυτή σημαίνει πολλά για τους ανθρώπους μας και τους ευχαριστούμε θερμά, όπως και τους καθημερινούς μοναδικούς επισκέπτες που μας εμπιστεύονται για τις αγορές τους.

Η χαρά μας μεγάλη αλλά οι στόχοι για το μέλλον ακόμη μεγαλύτεροι, να συνεχίσουμε να παρέχουμε ολοένα και πιο ποιοτικές υπηρεσίες στους καταναλωτές, τόσο μέσω brand awareness και ενισχυμένης online παρουσίας, όσο και offline, επενδύοντας στο δίκτυο των φυσικών μας καταστημάτων.

Αποχαιρετούμε το 2021 με αυτή την σημαντική διάκριση και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε το 2022 την ανοδική πορεία μας!”

Τα κριτήρια

Θοδωρής Σακόπουλος & το FarmakeioMou.gr: Διπλή κορυφαία διάκριση στα Evolution Awards 2022! 3

Βραβεύθηκαν οι εταιρείες που συγκέντρωσαν τις υψηλότερες βαθμολογίες στο σύνολο της αξιολόγησης. Τις υποψηφιότητες του διαγωνισμού αξιολόγησε Κριτική Επιτροπή αποτελούμενη από 51 καταξιωμένα στελέχη από την Ελλάδα, υπό την προεδρία του Καθηγητή και Διευθυντή του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου ELTRUN, OΠΑ, Γεώργιου Δουκίδη, με κριτήρια όπως:
– Ώριμα ηλεκτρονικά καταστήματα σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους
– Επιχειρήσεις με ετήσιες online πωλήσεις άνω των 10 εκατ. ευρώ ή που ξεπερνούν σε ποσοστό το 50% των συνολικών πωλήσεων.
– Βέλτιστες πρακτικές στην πελατοκεντρική εξυπηρέτηση, στην προσωποποίηση των υπηρεσιών και στην αναβάθμιση της εμπειρίας των καταναλωτών.
– Οργανωμένες στρατηγικές ψηφιακού Marketing και Επικοινωνίας με εξαιρετικά αποτελέσματα εντός και εκτός Ελλάδος.
– Ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες από αναβαθμισμένες καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις από τους παρόχους.
– Καινοτομία στις πρακτικές ψηφιακού μετασχηματισμού μέσω του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν».

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button