Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών, ο Γιάννης Ρηγούλης, που εργαζόταν στον Δήμο Χαϊδαρίου για περίπου 30 χρόνια. Πριν από λίγες ημέρες υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και νοσηλευόταν στο Αττικό νοσοκομείο, όπου την περασμένη Πέμπτη 27 Αυγούστου άφησε την τελευταία του πνοή. Στη μνήμη αφιέρωσε

Ήταν πτυχιούχος μαθηματικός και αρχικά προσλήφθηκε ως εργάτης καθαριότητας. Είχε συμβάλει σημαντικά στην ίδρυση της Δημοτικής Συγκοινωνίας στο Χαϊδάρι. Τα τελευταία χρόνια ήταν υπεύθυνος της αποθήκης του Δήμου, όπου εκτελούσε τα χρέη του με υποδειγματικό τρόπο.

«Ενόψει της επανασύστασης της Δημοτικής Συγκοινωνίας θα μας λείψει η τεχνογνωσία και η εμπειρία του, που σίγουρα θα θέλαμε να μας παραδώσει απλόχερα», σημείωσε ο δήμαρχος Βαγγέλης Ντηνιακός στο Δημοτικό Συμβούλιο της 31ης Αυγούστου και εξέφρασε  τα θερμά του συλλυπητήρια.

Συλλυπητήρια εξέφρασε και ο τέως δήμαρχος Μιχάλης Σελέκος, τονίζοντας πως ήταν  σημαντική η εργασία του από διάφορα πόστα. «Η συμβολή του στο έργο του Δήμου ήταν τεράστια», υπογράμμισε.

Η κηδεία του τελέστηκε στην Πιερία, τόπο καταγωγής της συζύγου του.