ΕΞΟΔΟΣΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Η ταβέρνα του Μιχάλη… τώρα παρά θιν’ αλός!

Η ταβέρνα του Μιχάλη… τώρα παρά θιν’ αλός! Για κρεατοφαγικές απολαύσεις σαν να είσαι στο νησί!

Ναι, μιλάμε για την γνωστή ταβέρνα της πόλης που έγραψε ιστορία στα Κουνέλια Χαϊδαρίου από το 1984 και μετά από 38 χρόνια… πήγε παραλία! Επισκεφθήκαμε και δοκιμάσαμε την ανανεωμένη ταβέρνα και σας λέμε μετά βεβαιότητας ότι αξίζει! Η νέα ταβέρνα του Μιχάλη –μαγαζί, φαγητό και η θέα στον γαλάζιο ορίζοντα, με όποια σειρά θέλετε– είναι must go!

ταβέρνα του Μιχάλη
Η ταβέρνα του Μιχάλη… τώρα παρά θιν’ αλός!

Στεγάζεται σε ένα εξαιρετικά καλοφτιαγμένο χώρο, σχεδιασμένο εξ αρχής γι’ αυτή την χρήση, ιδανικό για κάθε εποχή, στο τέρμα της παραλίας Ασπροπύργου. Και πριν βιαστείς να σκεφτείς το οτιδήποτε, σε διαβεβαιώ πως αυτή, η πιο κοντινή και εύκολα προσβάσιμη σ΄ εμάς παραλία, θα σε ταξιδέψει με το χρώμα, τον γαλήνιο κόλπο, και το υπέροχο αττικό φως της.

Tο φαγητό δεν χρειάζεται συστάσεις, είναι γνωστό πως, ο επίσης ανανεωμένος και χαρούμενος Μιχάλης (από 21 χρονών στην δουλειά) έχει το know how! Θυμάστε τα “Μπακαλιαράκια”; Και μετά, ποιος δεν έχει απολαύσει τα καλοδιαλεγμένα και καλοψημένα, νόστιμα κρεατικά στα κάρβουνα της κλασικής ψησταριάς “Μιχάλης”; Παϊδάκια, προβατίνα, κοκορέτσι, σεφταλιές, γαρδουμπάκια, παστουρμαδόπιτα, ντολμαδάκια όλα πεντανόστιμα και -σημειωτέον- μόνον χειροποίητα. Μαζί με το καλό κρέας απολαμβάνουμε και φρεσκότατες σαλάτες. Εξαιρετική αυτή με το μανούρι και ο πληθωρικός ντάκος! Ο κατάλογος σε τούτη την ταβέρνα δεν πολυπλατειάζει, όπως ταιριάζει στον χαρακτήρα της και ό,τι πρεσβεύει, αλλά τα προσεχή σχέδια των ιδιοκτητών περιλαμβάνουν λίγα και εκλεκτά νέα πιάτα… λόγω παραλίας.

Απολαύσαμε την ζεστή φιλοξενία στην ταβέρνα του Μιχάλη και της Χριστίνας, την ευγένεια όλου του προσωπικού, τα γλυκά κεράσματα και το presentation!

Ταβέρνα ο Μιχάλης, Τέρμα Παραλίας Ασπροπύργου | facebook | Τηλέφωνο 210 58 16 530

Μπέττυ Λαμπροπούλου, [email protected]

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button