Τα μπακαλιαράκια στο Χαϊδάρι εμπλουτίζονται με τα πιάτα που αγαπούν όλοι – και μια απρόσμενη γευστική έκπληξη

Στο Χαϊδάρι Σήμερα μας αρέσει να αναδεικνύουμε στέκια που ξεχωρίζουν με την ποιότητα και τη φρεσκάδα τους. Ένα από αυτά είναι τα γνωστά “μπακαλιαράκια”, που έχουν γίνει σημείο αναφοράς για φίλους της καλής, παραδοσιακής κουζίνας θαλασσινών. Ο μικρός κατάλογος της ψαροταβέρνας είναι και εγγύηση φρεσκάδας: κουτσομούρα, μπαρμπουνάκι, καλαμαράκια, μπακαλιάρος και γαρίδες βγαλμένα από πολύ καλό τηγάνι, αλλά και γαριδομακαρονάδα – όνειρο για τους λάτρεις των ζυμαρικών και της θάλασσας.
Τι έλειπε λοιπόν από το μενού του; Μερικές κλασικές γεύσεις που όλοι αγαπάμε και αναζητούμε στο τραπέζι. Κι έτσι ήρθαν τέσσερις νέες επιλογές: τρεις γνώριμες, απλές αλλά αναντικατάστατες, και μία πραγματική έκπληξη.

- Φρέσκες πατάτες τηγανητές — χρυσές, τραγανές και κομμένες στο χέρι, όπως πρέπει.
- Σαγανάκι — λιωμένο, ζουμερό, γεμάτο γεύση.
- Χταποδάκι ξυδάτο — μεστό και γευστικό, ιδανικό με ουζάκι.
- Λουκάνικο σουπιάς — η μεγάλη έκπληξη! Ένα πιάτο που δύσκολα βρίσκεις αλλού, με γεύση που μένει αξέχαστη.
Η κουζίνα των “μπακαλιαρακίων” παραμένει πιστή στην αυθεντικότητα, με έμφαση στα φρέσκα υλικά και στην παράδοση, δίνοντας όμως πάντα και δημιουργικά twist που ξεχωρίζουν. Γι’ αυτό κι έχει κερδίσει τη θέση της στις καρδιές των Χαϊδαριωτών — και όχι μόνο.
Αν δεν έχετε δοκιμάσει ακόμα, τώρα είναι η καλύτερη στιγμή!
