ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Συνάντηση εργασίας για νέο διαδημοτικό κοιμητήριο στη Δυτική Αθήνα

Ο πρώην Υπουργός και ανεξάρτητος βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθήνας, κ.  Παναγιώτης Κουρουμπλής, πραγματοποίησε χτες 15/3 θεσμική συνάντηση με αντικείμενο την επιτάχυνση των διαδικασιών κατασκευής νέου διαδημοτικού κοιμητηρίου στη Δυτική Αθήνα. Η σύσκεψη έρχεται σε συνέχεια της συνάντησης που πραγματοποίησε ο κ. Κουρουμπλής με τον Περιφερειάρχη Αττικής στις 11/3/2022.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών, κ. Ανδρέας Λεωτσάκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, κ. Ελευθέριος Κοσμόπουλος, και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ιλίου και του συνδέσμου για το νέο διαδημοτικό κοιμητήριο, κ. Γιάννης Χαραλαμπόπουλος. Ο κ. Κουρουμπλής επισήμανε ότι το σοβαρό λειτουργικό πρόβλημα που παρατηρείται με τις λίστες αναμονής στα δημοτικά κοιμητήρια της Δυτικής Αθήνας είναι ένα επώδυνο γεγονός που φορτίζει επιπλέον τους συγγενείς των θανόντων, υπογραμμίζοντας ότι χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.  

Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι δυσκολίες που παρατηρούνται προκειμένου να προχωρήσει η κατασκευή νέου διαδημοτικού κοιμητηρίου στη Δυτική Αθήνα, καθώς επίσης και η ανάγκη επικαιροποίησης των υπαρχουσών μελετών. Όλες οι πλευρές τόνισαν την επιτακτική ανάγκη να προχωρήσει η υλοποίηση του εν λόγω έργου, ενώ προγραμματίστηκε νέα συνάντηση την ερχόμενη εβδομάδα μεταξύ των αρμόδιων αρχών.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button