ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Συμπλοκή με τραυματία στην Καραϊσκάκη

“Σε τι κόσμο ζούμε;”. Αυτό μονολογούσε νέα γυναίκα παρακολουθώντας εμβρόντητη τη μεταφορά στο νοσοκομείου ενός νεαρού που χτυπήθηκε στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης.

Το περιστατικό βίας εξελίχθηκε σήμερα το βράδυ λίγο πριν τις 10.00 μμ στη διασταύρωση Στρ. Καραϊσκάκη και Πλαστήρα. Ξεκίνησε σαν λογομαχία μεταξύ κάποιων νεαρών, που εξελίχθηκε σε συμπλοκή. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ένας από αυτούς, περίπου 20 ετών, χτυπήθηκε με γροθιά στο πίσω μέρος του λαιμού και έπεσε με το κεφάλι στο δρόμο. Αμέσως 2 ή τρεις επιτιθέμενοι απομακρύνθηκαν τρέχοντας ανεβαίνοντας την Πλαστήρα.

Ο χτυπημένος έμεινε περίπου 20 λεπτά στο οδόστρρωμα, μέχρι να έρθει ασθενοφόρο, αλλά σε βοήθειά του έσπευσε περαστική που του πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες και τον τοποθέτησε σε ασφαλή θέση.

Στο σημείο βρέθηκαν αμέσως άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που απέκλεισαν την Πλαστήρα, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Το περιστατικό έγινε σε ώρα που υπήρχε πολύς κόσμος στον πεζόδρομο.

Μαζί με τον χτυπημένο ήταν ένας ακόμη νεαρός, που περέμεινε στο σημείο. Ενδεχομένως να γνωρίζει τους δράστες, οπότε είναι θέμα χρόνου η σύλληψή τους.

Συμπλοκή με τραυματία στην Καραϊσκάκη 3
Συμπλοκή με τραυματία στην Καραϊσκάκη 5

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button