ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Συμμορία σεσημασμένων νεαρών σε αστυνομική “φάκα” στη Λ. Αθηνών

Συμμορία σεσημασμένων νεαρών ατόμων με πλούσια δράση εξαρθρώθηκε την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου στη Λεωφόρο Αθηνών, στο ύψος της γέφυρας για τη Λεωφόρο Σχιστού.

Άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ σταμάτησαν για έλεγχο 5 Ρομά που επέβαιναν σε ένα ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο. Στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκε ένα ακριβό κινητό τηλέφωνο τελευταίας τεχνολογίας. Όταν τους ζητήθηκε να το ξεκλειδώσουν, εκείνοι δήλωσαν πως δεν γνωρίζουν τον κωδικό PIN. Μέσα από τις τελευταίες αναπάντητες κλήσεις που είχαν γίνει στο συγκεκριμένο τηλέφωνο, οι αστυνομικοί κατέφεραν και βρήκαν τον κάτοχό του, ο οποίος ανέφερε ότι μία μέρα πριν άγνωστοι του το έκλεψαν έξω από ένα περίπτερο, κοντά στο ΚΤΕΛ Άρτας.

Ακόμα στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν περίπου 20 τεμάχια διαφόρων κοσμημάτων όπως βέρες, δακτυλίδια, αλυσίδες τυλιγμένα μέσα σε μια μαξιλαροθήκη και το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ, την προέλευση των οποίων δεν μπόρεσαν να αιτιολογήσουν.

Έχουν κλέψει  τη «μισή Ήπειρο» 

Από το Τμήμα Ασφάλειας Χαϊδαρίου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία. Και οι πέντε αντιμετωπίζουν την κατηγορία της κλοπής κατά συναυτουργία. Με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, οι δράστες αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής τους.

Να σημειωθεί πως οι δράστες έχουν απασχολήσει και στο πρόσφατο παρελθόν τις αρχές, για κλοπές και διαρρήξεις σε Άρτα και Γιάννενα. Η ηλικία τους κυμαίνεται από 16-35 ετών.

Η προανάκριση συνεχίζεται με τη συνεργασία των Τμημάτων Ασφάλειας Άρτας και Χαϊδαρίου.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button