ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Σύλλογος Γονέων 4ου Γυμνασίου: Όχι στις συγχωνεύσεις μετά από δύο χρόνια τηλεκπαίδευσης!

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 4ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Μετά από κάλεσμα των μελών του απερχόμενου ΔΣ, οι γονείς που μαζευτήκαμε τη Δευτέρα 18 Οκτώβρη 2021 στο σχολείο μας συζητήσαμε για την απαράδεκτη απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να εφαρμόσει το μέτρο των συγχωνεύσεων τμημάτων για να μην προσλάβει εκπαιδευτικούς μιας και θεωρεί τη μόρφωση των παιδιών μας “κόστος”.

Το μέτρο αυτό, στο δικό μας σχολείο δημιουργεί στην Α’ Γυμνασίου τμήματα των 26 μαθητών!

Απαιτούμε να καταργηθεί εδώ και τώρα, η απαράδεκτη απόφαση των συγχωνεύσεων που δημιουργεί τεράστια προβλήματα στη μόρφωση των παιδιών μας, ιδιαίτερα μετά από δύο χρόνια τηλεκπαίδευσης που έχουν αφήσει τεράστια μορφωτικά κενά στα παιδιά μας και σε συνθήκες πανδημίας που επιβάλουν τμήματα με λιγότερους μαθητές.

Το Υπουργείο Παιδείας να προσλάβει τους εκπαιδευτικούς που λείπουν και από το δικό μας σχολείο.

Αποφασίσαμε επίσης:

– Να ενημερώσουμε όλους τους γονείς του σχολείου μας. Μπορεί οι συγχωνεύσεις να εφαρμόζονται τώρα στην Α΄ Γυμνασίου, αύριο θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες τάξεις.

– Να συμμετέχουμε σε όλες τις κινητοποιήσεις της Ένωσης Γονέων Χαϊδαρίου.

Για αυτό καλούμε όλους τους γονείς, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας, όλοι μαζί να κινητοποιηθούμε για να καταργηθεί το μέτρο των συγχωνεύσεων που δημιουργεί νέα εμπόδια στη μόρφωση των παιδιών μας.

Συμμετέχουμε μαζικά στη συγκέντρωση της Ένωσης Γονέων Χαϊδαρίου

την ΠΕΜΠΤΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΗ, 8:30πμ., ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button