ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Στο σημείο αυτό γίνεται συχνά πλιάτσικο σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα!”

Επιστολή της συμπολίτισσας Ε.Ν., για απόπειρα κλοπής, χτες το βράδυ, σε σημείο όπου πολλοί αφήνουν τα αυτοκίνητά τους στη Λ. Αθηνών και όπου, όπως λέει, το φαινόμενο είναι συχνό:

Σήμερα στις 26/11 ανάμεσα στις 21:00 με 21:30 στο τρίγωνο που υπάρχει δίπλα στο εμπορικό κέντρο που έχει τα στα goody’s , τα γυμναστήρια και το μπόουλινγκ, μου σπάσανε το πίσω τζάμι του αυτοκινήτου για να μου πάρουν την τσάντα που είχα κρυμμένη κάτω από το κάθισμα.

Γίνανε όλες οι διαδικασίες με την Ασφάλεια κλπ. Το θέμα όμως είναι ότι, όπως μου είπαν τα παιδιά που δουλεύουν στα goody’s, συνέχεια σπασμένα γυαλιά βρίσκουν… Είναι γνωστό επικίνδυνο σημείο. Και εννοείται μου το επιβεβαίωσε η Ασφάλεια ότι σε αυτό το σημείο τα ρημάζουν τα αυτοκίνητα. Θα ήθελα με κάποιο δημοσίευμά σας να προειδοποιήσουμε τους συμπολίτες μας όταν πάνε για τον οποιοδήποτε λόγο εκεί, να προσέχουν. Να έχουν το νου τους. Εγώ, αν το είχα διαβάσει κάπου ότι είναι γνωστό σημείο για πλιάτσικο, δεν θα το άφηνα εκτεθειμένο το αμάξι μου και τα πράγματα μου…

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button