ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Στο νοσοκομείο 17χρονος Χαϊδαριώτης από επίθεση συμμορίας – Αναζήτηση των ενόχων

Η τυφλή βία έδειξε το απαίσιο πρόσωπό της στην πόλη μας και ένας έφηβος κατέληξε στο νοσοκομείο (φωτο). Οι γονείς κάνουν αγώνα για να βρουν στοιχεία για την αγέλη που ξυλοκόπησε το παιδί τους.

Η μητέρα, Όλγα Κουρούτα γράφει για το περιστατικό:

Χθες βράδυ στην πλατεία Ελευθερίας στο Δάσος Χαϊδαρίου, γύρω στις 11 το βράδυ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΙΤΙΑ, και με το πρόσχημα ότι τους κοίταξαν ειρωνικά μια αγέλη 5 ενηλίκων (Έλληνες μάλλον) γύρω στα 20-23 επιτέθηκε σε μια παρέα 4 παιδιών 17 ετών. Ο γιος μου χτυπήθηκε πιο πολύ από όλους. Ούτε οπαδική βία ούτε τίποτα. Αγέλη που βγήκε για να δείρει! Στο νοσοκομείο στα επείγοντα συναντήσαμε άλλους δυο που τους χτύπησαν συμμορίες εντελώς αναίτια το ίδιο βράδυ, τον έναν στα Πατήσια και τον άλλο στο Αιγάλεω. Τι συμβαίνει στην κοινωνία μας; Κάποτε γίνονταν φασαρίες που οδηγούσαν σε ξύλο. Τώρα χωρίς λόγο, χωρίς αφορμή!!! Θα τους πιάσει άραγε η αστυνομία; Θα κάνει τουλάχιστον κάτι για να κυκλοφορούν τα παιδιά μας χωρίς φόβο;

Ο πατέρας, Αποστόλης Παπαδημητρίου, κάνει έκκληση για μαρτυρίες, ώστε να βρεθούν οι ένοχοι:

Παρακαλώ το κορίτσι που πέρασε μπροστά από το επεισόδιο του ξυλοδαρμού του γιου μου στο Χαϊδάρι και φώναξε στους δράστες να επικοινωνήσει μαζί μου.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button