ΕΙΔΗΣΕΙΣΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Στο δρόμο για το Τόκιο: Παλαιμάχοι Δάφνης Δάσους και HEALTH AID χορηγοί της Κορίνας Πολίτη

Του Χρήστου Τσούνη

Η ομάδα Παλαιμάχων της Δάφνης Δάσους Χαϊδαρίου σε συνεργασία με την εταιρεία HEALTH AID είναι οι νέοι χορηγοί της Κορίνας Πολίτη. Θα αναλάβουν τη χορηγία στα συμπληρώματα διατροφής και τις διάφορες βιταμίνες και πρόσθετα που για μια αθλήτρια τέτοιου επιπέδου αποτελούν μια δαπάνη πολύ σημαντικού μεγέθους.

Η ομάδα Παλαιμάχων Δάφνης – Δάσους εδώ και χρόνια αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία ότι δεν πρόκειται απλώς για έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο! Οι αμέτρητες φιλανθρωπικές, κοινωνικές και αθλητικές δράσεις τους έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην πόλη μας. Ως αθλητές και οι ίδιοι αντιλαμβάνονται καλύτερα και εκτιμούν περισσότερο την προσπάθεια της Πρωταθλήτριάς μας. Φυσικό είναι λοιπόν να θέλουν να της συμπαρασταθούν και να βάλουν και αυτοί ένα λιθαράκι στην προσπάθεια της επίτευξης των μεγάλων στόχων της.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου, κ. Γιώργος Παπαχαρίσης, μας δήλωσε:

Στο δρόμο για το Τόκιο: Παλαιμάχοι Δάφνης Δάσους και HEALTH AID χορηγοί της Κορίνας Πολίτη 1

«Εμείς οι Παλαίμαχοι της Δάφνης Δάσους Χαϊδαρίου αισθανόμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, που θα μπορέσουμε να συμμετάσχουμε με αυτό τον τρόπο στην προετοιμασία της Κορίνας η οποία με τις πανελλήνιες νίκες της τιμά την πόλη μας. Πιστεύουμε ότι αυτή η χορηγία μας θα είναι μια συνεισφορά στην προσπάθειά που κάνει να πετύχει τη συμμετοχή της στους προσεχείς Ολυμπιακούς Αγώνες. Η συμμετοχή μιας αθλήτριας από την πόλη μας στους Ολυμπιακούς του Τόκιο, είναι κάτι που αξίζει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να το κάνουμε πραγματικότητα. Καταφέραμε να της εξασφαλίσουμε μια συνεργασία με την εταιρεία Health Aid και παράλληλα από τις συνεισφορές των μελών – αθλητών του συλλόγου μας θα της διασφαλίσουμε τα απαραίτητα διατροφικά συμπληρώματα μέχρι τους Ολυμπιακούς. Δε θα μπορούσαμε να αρνηθούμε τη βοήθειά μας στην Κορίνα, αφού είναι ένα θέμα που αφορά γενικά τον αθλητισμό της πόλης. Της ευχόμαστε ολόψυχα να πετύχει τους στόχους της!

Οι Παλαίμαχοι της Δάφνης – Δάσους Χαϊδαρίου, παρά την αγωνιστική απραξία, είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια κοινωνικής, φιλανθρωπικής και αθλητικής αλληλεγγύης σε οποιαδήποτε διάσταση και να έχει αυτή και θα συνεχίσουμε να το πράττουμε με συνέπεια».

Η Κορίνα Πολίτη με τη σειρά της ευχαρίστησε τους νέους χορηγούς της:

«Ευχαριστώ πολύ τους Παλαίμαχους της Δάφνης – Δάσους Χαϊδαρίου που σε συνεργασία με την εταιρία Health Aid στηρίζουν την προσπάθεια μου για την επίτευξη των στόχων μου, παρέχοντάς μου διατροφικά συμπληρώματα που είναι απαραίτητα στην καθημερινότητά μου. Αν και προερχόμενοι από διαφορετικό άθλημα, δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και είναι δίπλα μου»

Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών αποδεικνύουν ότι ο αθλητισμός είναι ένας μεγάλος, ενιαίος χώρος. Επίσης μπορούμε να πούμε ότι οι πολίτες του Χαϊδαρίου ενωμένοι μπορούν να βοηθήσουν να γίνει πραγματικότητα ένα μεγάλο αθλητικό όραμα: Να στείλουμε (επιτέλους) μια δικιά μας αθλήτρια στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button