ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΛΛΑΔΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Στο Αττικόν εμβολιάζεται σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στο Νοσοκομείο Αττικόν ξεκινά αύριο 27/12 το πρόγραμμα μαζικού εμβολιασμού για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid 19, όπως και σε άλλα νοσοκομεία αναφοράς. Μάλιστα στο νοσοκομείο της Δυτικής Αθήνας θα εμβολιαστεί ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης.

Η πρώτη παρτίδα των 9.750 δόσεων εμβολίων κατά  του κορωνοϊού από την εταιρεία Pfizer-BioΝTech έφτασε λίγο μετά τις 07:00 το πρωί έφτασε στην Αθήνα, σε κεντρική φαρμακαποθήκη στο Κρυονέρι της Αττικής.

Στη σημασία του εμβολίου αναφέρθηκε σε μήνυμά της η πρόεδρος Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία θα εμβολιαστεί επίσης αύριο, λέγοντας πως «ο εμβολιασμός, σύμφωνα με τις υποδείξεις των ειδικών, είναι μια πράξη προστασίας του εαυτού μας και του άλλου, της προσωπικής και της δημόσιας υγείας, του ατόμου και του κοινωνικού συνόλου. Η ανοσία της κοινότητας εγγυάται την υγεία και τη ζωή όλων μας».

Την επιθυμία να μετατραπεί το εμβόλιο σε «αφετηρία μιας καλύτερης ζωής για όλους» εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε μήνυμά του προς τους πολίτες της ΕΕ στο πλαίσιο της κοινοτικής πρωτοβουλίας United Against COVID-19. 

Το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου, από την πλευρά του, με αφορμή την αυριανή έναρξη του εμβολιασμού και την ένταξη του πρωθυπουργού στο πρόγραμμα του Αττικού, απευθυνόμενο σε αυτόν, τονίζει σε ανακοίνωσή του ότι ενθαρρύνει το εμβόλιο, αλλά λέει “ΟΧΙ στο να γίνει ο εμβολιασμός το πλυντήριο που θα ξεπλύνει την εγκληματική πολιτική, τηλεοπτικό σόου ή αντικείμενο γελοίων fake news”.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button