ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Στο “Αττικόν” 63χρονη, θύμα επίθεσης με καυστικό υγρό έξω από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας

Επίθεση με καυστικό υγρό σημειώθηκε, αυτή την φορά έξω από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας.

Δράστης ένας 58χρονος άντρας ο οποίος επιτέθηκε σε μία 64χρονη γυναίκα και της έριξε καυστικό υγρό. Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία, άντρες της οποίας εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο.

Για το περιστατικό διενεργείται έρευνα από το Τμήμα Ασφαλείας Νίκαιας ώστε να διαπιστωθεί η σχέση δράστη και θύματος και τα κίνητρα της επίθεσης.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 57χρονος δράστης, ρακοσυλλέκτης με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και νοσηλείες σε ψυχιατρικά ιδρύματα, επιτέθηκε φραστικά και στη συνέχεια επιχείρησε να κάψει με καθαριστικό υγρό μπάνιου την 63χρονη γυναίκα γιατί όπως είπε στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος όπου οδηγήθηκε, προσπάθησε να τον βιάσει! Μάλιστα, αρχικά υποστήριξε ότι το θύμα ήταν πεθερά του και στη συνέχεια άλλαξε χωρίς μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί να είναι σε θέση να διευκρινίσουν τη σχέση θύματος και δράστη.

Η 63χρονη, ελαφρά τραυματισμένη μετεφέρθη στο Αττικό νοσοκομείο που παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ οι αστυνομικοί μέσα από την ακατάληπτη ομολογία του δράστη προσπαθούν να βρουν την άκρη του νήματος για τα κίνητρα αυτής της επίθεσης.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button