ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΛΛΑΔΑ

Σταθμός Κακαβιάς: Στην… αχρηστία η θερμομέτρηση και η απολύμανση!

Το συγκεκριμένο μηχάνημα έχει τοποθετηθεί από τα μέσα καλοκαιριού στον Μεθοριακό Σταθμό της Κακαβιάς. Τοποθετήθηκε εγκαίρως στα σύνορα, αλλά δεν λειτούργησε σχεδόν ποτέ! Μάλιστα όπως αναφέρουν αστυνομικοί και τελωνειακοί της Κακαβιάς κατά την διάρκεια του θέρους με τις υψηλές θερμοκρασίες διαπιστώθηκε ότι ψέκαζε σε άσχετες χρόνους και χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση.

Σήμερα το ειδικό υγρό που χρησιμοποιείται έχει εξαντληθεί. Ένας ακόμη λόγος που μένει σε πλήρη αχρηστία, όπως συνέβη άλλωστε από την στιγμή που τοποθετήθηκε.

Γιατί ναι μεν αγοράστηκε και πληρώθηκε, αλλά δεν υπήρξε ανάλογη πρόνοια για τον χειρισμό και την λειτουργία του, καθώς αυτές δεν μπορούν να γίνουν ούτε από τους τελωνειακούς ούτε και από τους αστυνομικούς. Το προσωπικό εξάλλου είναι εξαιρετικά περιορισμένο σε κάθε βάρδια για να αναλάβει και… υγειονομικά καθήκοντα!

Ίσως ένας νοσοκόμος – χειριστής ή άλλος κατάλληλος υπάλληλος στα ελληνοαλβανικά σύνορα να είχε προλάβει μερικά από κρούσματα που μπήκαν ανεξέλεγκτα στη χώρα από τις βόρειες πύλες, τη στιγμή που μάλιστα από κάποιες πλευρές καταγγέλλεται ότι ορισμένοι νοσούντες Αλβανοί πολίτες ήρθαν στην Ελλάδα ακριβώς για να εισαχθούν σε ελληνικά νοσοκομεία και να τύχουν καλύτερης περίθαλψης για την covid-19!

Πηγή: epiruspost.gr

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button