ΠΡΟΣΩΠΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Σπύρος Πετρουλάκης: Kοιμόμουν στο πάτωμα, χωρίς ρεύμα

Ο Χαϊδαριώτης συγγραφέας, Σπύρος Πετρουλάκης κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» και μίλησε για τη ζωή του στην Κρήτη και τα δύσκολα χρόνια στην Αθήνα, λόγω της δυσμενούς οικονομικής του κατάστασης.

Ο συγγραφέας της τηλεοπτικής σειράς “Σασμός”, ανέφερε αρχικά πως «Η Κρήτη ήταν και είναι για μένα ένας μαγνήτης, ο οποίος με τράβαγε από τότε που ήμουν μικρός. Ήταν πάντα ένας πόλος έλξης. Το σκέφτηκα και επιχειρηματικά γιατί ήθελα να ανοίξω ένα γυμναστήριο και δεν είχε ανταγωνισμό». Πρόσθεσε, μεταξύ άλλων ότι «Στην αρχή ήταν λίγο ψυχρό το κλίμα στο Ρέθυμνο. Σε κάποια μέρη πας ξένος και παραμένεις ξένος. Στάθηκα όμως τυχερός. Εκεί παντρεύτηκα, έμεινα μέχρι το 2006 και μετά πήγα στα Χανιά. Τα παιδιά μου γεννήθηκαν στην Κρήτη, η κόρη μου έγινε 17 και ο γιος μου είναι 15».

«Έφτασα ένα βήμα πριν ανοίξω τον κάδο για να φάω»

Ο κ. Πετρουλάκης αποκάλυψε ότι αποφάσισε να φύγει από την Κρήτη για λίγο καιρό, προκειμένου να παίξει μουσική σε σκηνές. «Στην Αθήνα οι σκηνές ήταν πιο πολλές. Ήμουν αρκετά μεγάλος, γύρω στα 40». «Υπήρξαν τεράστιες οικονομικές δυσκολίες με την κρίση, μια οικονομική καταστροφή στις δουλειές», δήλωσε ο γνωστός συγγραφέας και συνέχισε, τονίζοντας ότι «Μου άφησε χρέη. Ήταν πολύ μεγάλη η επιχείρηση. Δεν είχα κάτι άλλο να κάνω και ξεκίνησα τη μουσική. Έπρεπε κάπως να ζήσω. Μόλις ήρθα στην Αθήνα βρήκα δουλειά ως μουσικός. Ζούσα στο πατρικό μου, που ήταν εγκαταλελειμμένο για πολλά χρόνια, σε ένα στρώμα στο πάτωμα, χωρίς ρεύμα. Έφτασα ένα βήμα πριν ανοίξω τον κάδο για να φάω».

Πηγή: ΕΡΤ

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button