ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Σπούδασε “Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας”

Σπούδασε ΤΩΡΑ στο μοναδικό ΙΙΕΚ της Δυτικής Αττικής! Σπούδασε “Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας”. Ζούμε σε έναν κόσμο που συνεχώς εξελίσσεται. Ο τρόπος που δραστηριοποιούμαστε διεθνώς αλλάζει συνεχώς λόγω των νέων τεχνολογιών και καινοτομιών. Στο Swiss Approval Institute IIEK, γνωρίζουμε ότι ο σπουδαστής της ειδικότητας “Στέλεχος Οικονομίας και Διοίκησης” πρέπει να αντιμετωπίσει αυτές τις αλλαγές, εάν θέλει να είναι πετυχημένος.

https://www.facebook.com/289281142018482/videos/960786014422946/

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο διδάσκουμε τους σπουδαστές μας να ηγούνται των αλλαγών και να σκέφτονται σοβαρά τη θέση που στοχεύουν να έχουν στην κοινωνία, τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο. Η εκπαίδευση ενός Στελέχους Οικονομίας και Διοίκησης πρέπει να υπερβαίνει τα τυπικά μαθήματα, τις διδακτικές δεξιότητες και τη θεωρία της μάθησης.

Ο σημερινός επιχειρηματικός κόσμος χρειάζεται Στελέχη καταρτισμένα, που δεν θα διστάζουν να προτείνουν και να δημιουργούν αλλαγές.

Στο Swiss Approval Institute IIEK θέλουμε να δώσουμε στους σπουδαστές μας μια φρέσκια, νέα δυναμική που θα τους βοηθήσει να ξεχωρίσουν.

Στο Swiss Approval Institute IIEK, εστιάζουμε στο να βοηθήσουμε τους σπουδαστές μας να είναι πρωτεργάτες, ενθαρρύνοντάς τους να φτάσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι καινοτόμο και θα βοηθήσει τον μελλοντικό επαγγελματία να αναπτύξει τις επιχειρηματικές και διοικητικές δεξιότητες που χρειάζεται για μια επιτυχημένη καριέρα.

Το πρόγραμμα του Στελέχους Οικονομίας και Διοίκησης υλοποιείται υποδειγματικά από το Swiss Approval Institute IIEK και δίνει στον μελλοντικό επαγγελματία μία ευρεία κατανόηση όλων των τομέων της επιχειρηματικής λειτουργίας και του τρόπου με τον οποίο είναι διασυνδεδεμένοι.

Οι σπουδαστές μας, μαθαίνουν τα θεμέλια της Λογιστικής, του Marketing, των Χρηματοοικονομικών, των Οικονομικών, των Ανθρώπινων Πόρων και πολλών άλλων σημαντικών τομέων και λειτουργιών μιας επιχείρησης.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button