ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σκαραμαγκάς: Ο ξυλοδαρμός έφερε στο φως “λαβράκι”

Συμπλοκή μεταξύ προσφύγων έφερε στο φως πλαστές ταυτότητες και διαβατήρια ευρωπαϊκών χωρών στα χέρια Κούρδου στο hot spot Σκαραμαγκά.

Το κουβάρι ξετυλίχτηκε το πρωί της Δευτέρας 7 Δεκεμβρίου, όταν συγκρούστηκαν αντίπαλες ομάδες προσφύγων που φιλοξενούνται εκεί. Οκτώ άτομα ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ τους γιατί είχαν οικονομικές διαφορές και πιάστηκαν στα χέρια. Ακολούθησαν άγριες αλληλοεπιθέσεις με ξύλα και ρόπαλα, οπότε ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Μετά από αναζήτηση εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από άνδρες του Α.Τ. Χαϊδαρίου πέντε Κούρδοι και τρεις Σύροι. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία. Ο καθένας τους αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της εξύβρισης και της απειλής.

Το “λαβράκι” όμως ήταν άλλο. Ένας από τους οκτώ συλληφθέντες, κουρδικής καταγωγής, βρέθηκε να έχει στην κατοχή του πλαστές αστυνομικές ταυτότητες Ιταλίας και Νορβηγίας, καθώς επίσης και κλεμμένα διαβατήρια, τα οποία κατασχέθηκαν. Αντιμετωπίζει την κατηγορία της κατοχής και χρήσης πλαστών διαβατηρίων και άλλων εγγράφων.

Με τη σχηματισθείσα δικογραφία όλοι οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button