ΔΗΜΟΤΙΚΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Σε επιχειρησιακή επιφυλακή η Πολιτική Προστασία του Δήμου – Ρίψη αλατιού στους δρόμους

Με όλα τα διαθέσιμα μέσα η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χαϊδαρίου επιδιώκει, ενόψει της επιδείνωσης του καιρού που έχει εξαγγείλει η ΕΜΥ από σήμερα το μεσημέρι, να κρατήσει τους δρόμους ανοιχτούς. Ρίχνεται αλάτι στους δρόμους από δύο οχήματα. Όπως πληροφορηθήκαμε, γύρω στις 12 συνεργείο βρισκόταν στο Άνω Δάσος, από όπου είχαμε δεχτεί μηνύματα κατοίκων με σχετική παρατήρηση.

Η αντιδήμαρχος καθαριότητας Μόρφη Σάββα έγραψε σχετικά στη σελίδα της:

Η Υπηρεσία πολιτικής προστασίας του Δήμου μας, βρίσκεται σε πλήρη επιχειρησιακή επιφυλακή. Γίνεται συνεχώς ρίψη αλατιού σε όλα τα υψώματα της περιοχής μας και κεντρικούς δρόμους -και όχι μόνο- και δεν θα σταματήσουμε και κατά τη διάρκεια της νύχτας. Προσοχή αποφύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις!

Θυμίζουμε οδηγία που δημοσιεύσαμε νωρίτερα το πρωί, για να μην συναντούν εμπόδια τα οχήματα εκχιονισμού: Είναι σημαντικό να αποφεύγεται το παρκάρισμα σε γωνίες δρόμων, κυρίως σε Προφήτη Ηλία και Άνω Δάσος, ώστε να μπορούν να στρίψουν τα εκχιονιστικά μηχανήματα και να μπουν στα στενά. Καλό είναι αυτή την ώρα να απομακρύνουμε τα οχήματά μας από τέτοια σημεία ή να το πούμε και στους γείτονές μας.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button