Η Λεωφόρος Σχιστού βρέθηκε στο στόχαστρο της Τροχαίας Αττικής, η οποία πραγματοποίησε εξόρμηση με αποτέλεσμα δεκάδες οδηγοί να χάσουν τις άδειες οδήγησής τους ενώ παράλληλα να ακινητοποιηθούν και εννέα αυτοκίνητα.

Ειδικότερα στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, για την αντιμετώπιση – πρόληψη των αυτοσχέδιων αγώνων, πραγματοποιήθηκε στις 12 Μαΐου το βράδυ, ειδική εξόρμηση στη Λεωφόρο Σχιστού και στην περιοχή του Κατράκειου Θεάτρου Νικαίας.

Κατά την διάρκεια των τροχονομικών ελέγχων βεβαιώθηκαν 41 παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα, 16 για φιμέ τζάμια, 12 για υπερβολικό θόρυβο, 9 για στέρηση άδειας οδήγησης, 9 για δυσδιάκριτη πινακίδα κυκλοφορίας, 3 για προστατευτικά κράνη και 12 διάφορες άλλες παραβάσεις.

Επίσης αφαιρέθηκαν 16 άδειες οδήγησης, 29 άδειες κυκλοφορίας και 33 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας ενώ παράλληλα ακινητοποιήθηκαν 9 οχήματα.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής οι έλεγχοι θα συνεχισθούν και σε άλλες περιοχές του Λεκανοπεδίου.